Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 11 Marca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2024 (edytowane) kochałam ale pogrążył mnie w nocy bez snu białe piwo wino biały rum człowiek od zawsze stawia kręgi gorący orgazm przeplata zimny to nie wystarczy zaciąga mrok siadam na nim i myślę o tobie pieprzysz mocniej jesteś naprawdę obecny wewnętrzny płomień podniecenia lubię cię w ustach on jest taki mono dryfująca w samotności dusza to łatwy cel teraz już uwielbiam ten ból całe życie mam żal że go nie mam idę na dno może cię okłamię ale pocałuję głęboko i szczerze bo lubię z tobą spędzać czas Edytowane 11 Marca 2024 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 9
Corleone 11 Opublikowano 11 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2024 @Somalija Dodaj literkę "n" do określenia w tagu. Odnośnie do wiersza nie mam zastrzeżeń Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Serdeczne pozdrowienia.
Somalija Opublikowano 12 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2024 @Corleone 11 Pozdrawiam również Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Deonix_ Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca Dobry wiersz, interesujący erotyk. Tytuł zaś przywiódł mi na myśl wiersz Marii Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej: Topielec Puśćcie ręce moje. Czego chcecie? O, kiedyż oni odejdą? Nie odetchnę już więcej nigdy. Czyż nie wiecie żem się całował z nereidą? Idźcie lepiej na obiad. Już pierwsza godzina. Niech zwisną moje zimne ramiona. Oddychać zapomniałem i wolę wspominać basową piosnkę trytona. Rzućcie mnie im z powrotem. Tak jak się kłody odrzuca. Nie odetchnę już więcej nigdy, wiedzcie o tym... -Mam wodę w płucach... Pozdrawiam Deo 1
Somalija Opublikowano 15 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca @Deonix_ Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca (edytowane) @Somalija mam tu coś do posłuchania z najnowszej płyty.... Inspirowane "efektem ogólnym", czyli przeżyciem niesamowitości przez astronautów oglądających ziemię z orbity kosmicznej... Edytowane 16 Marca przez Arsis (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 15 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca @Arsis O matko, boję się słuchać Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca @Somalija dlaczego? wyobraź sobie, że jesteś astronautką i oglądasz ziemię z orbity okołoziemskiej
Somalija Opublikowano 16 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca @Arsis Cały czas jestem na orbicie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca Dałaś do ognia:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca @Somalija czyli każdej nocy widzę cię na nieboskłonie? czyli to nie ISS, tylko latająca Aga?
Somalija Opublikowano 16 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca @Arsis Nie dosłownie, ale blisko... @violetta Cześć Viola, zaczęłam już sezon rowerowy i przejechałam już 59 km w marcu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca @Somalija strach pomysleć ile tych km będzie w kwietniu, w maju, czy, o zgrozo! - w czerwcu/lipcu...
violetta Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca @Somalija no, już pięknie się zaczęło, ja zaczynam sezon na nogach :) mam widok z okna na białe krokusy :) u mnie już kwitną forsycje, dużo zajączków :)
Rekomendowane odpowiedzi