MIROSŁAW C. Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 (edytowane) świat samozatopił się we mnie jak pancernik patiomkin w wodzie niezdatnej do picia za pośrednictwem własnych myśli wyrażam sprzeciw na chujową rzeczywistość jeszcze nie jestem w stanie ogarnąć przepastnych horyzontów wszechświata co utrzymuje cielesność na poziomie widzialnym w klasztorze demencji do dziury w głowie wlatują mi anioły i szepcą król pustkowia Edytowane 4 Marca 2024 przez MIROSŁAW C. (wyświetl historię edycji) 7
jan_komułzykant Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to trochę, jak ten minister bez teki, ale przecież się naraża :)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest zajebiste. Pozdr.
wierszyki Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 Człowiek niezdolny do komunikacji, ale myślący, to chyba piekło.
MIROSŁAW C. Opublikowano 4 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 @jan_komułzykant :) to jednak, lepiej być ministrem bez teki - inny poziom abstrakcji. @Andrzej_Wojnowski @agfka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niewyobrażalne... Dziękuję za komentarze i inne ślady zainteresowania.
viola arvensis Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 @MIROSŁAW C. bardzo dobre, nawet wulgaryzm w tekście do przełknięcia. Pozdr.
MIROSŁAW C. Opublikowano 5 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2024 @viola arvensis Dziękuję, pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi