Ten utwór został doceniony przez użytkowników. hania kluseczka Opublikowano 24 Lutego 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2024 nastrój się nie przelewa palce krążą wokół jabłka adama żmudnie idzie dochodzenie do prawdy pod drzewem wystrojonym w jaśmin można rzygnąć lub się zakochać w sobie uzbrajasz bomby w atomy nieporozumienia nie podnoszę głosu z podłogi wyściełanej mnóstwem starożytnych bakterii od których łapie się bakcyla i na zawsze zamyka w czterech spustach potrzymaj mnie tylko za rękę kiedy będę pod iskrzącym światło jupiterem na samym końcu korytarza ucinać ci jaja 8
kwintesencja Opublikowano 25 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2024 @hania kluseczka okej, przyznam, że udało Ci się zaskoczyć! 1
Stary_Kredens Opublikowano 26 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2024 Głosu nie podnosisz, ale jaja ucinasz Kredens pozdrawia
emwoo Opublikowano 27 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2024 Przeczytałam z zaciekawieniem, pani Haniu :) erekcjato --> fajnie wietrzy nasze forum swym niepowtarzalnym stylem. Wrażliwość przeplata się z pazurem tworząc iście unikatowy obwarzanek ;) pozdrawiam
hania kluseczka Opublikowano 28 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2024 @kwintesencja @Stary_Kredens @emwoo dziewczyny, bardzo wam dziękuję za komentarz i zainteresowanie:)@emwoo cieszę się, że podoba ci się erekcjato jako forma, kiedyś była niezwykle popularna, ale te czasy minęły, obawiam się, że bezpowrotnie :)
[email protected] Opublikowano 28 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2024 @hania kluseczka Najpierw je wykorzystaj, do krzyku i bólu, a później za mękę... ciach,że nie chciał uróść! Pozdrawiam Hanno! 1
Wiesław J.K. Opublikowano 28 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2024 @hania kluseczka Dobrze, że na samym spodzie, jajecznica i już po głodzie. Pozdr.;-)
hania kluseczka Opublikowano 28 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2024 @[email protected] @Wiesław J.K. tak na co dzień, muszę się sporo pozastanawiać, czy jakiejś muszce nie przyłożyć, albo czy może darować życie komarowi i go nie trachnąć, w przelocie, no ale czego się nie robi, dla sztuki pięknej mięsa ;) 2
[email protected] Opublikowano 29 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2024 @hania kluseczka Muchy osowiałe, bez ruchu, półsenne, co tu z wami zrobić - natura się śmieje! Selekcja Grzegorzu, twój dom a nie knieje, to nie tajemnica, ani żadne brednie. Pozdrawiam Hanno.
hania kluseczka Opublikowano 29 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2024 @[email protected] dziękuję za wierszyk, ja nie umiem rymować nad czym ubolewam:) z muchami bliżej zapoznałam się podczas dokarmiania wolnożyjących kotów i to jest coś obrzydliwego jak obsiadają ich jedzenie, do tego dochodzą uwielbiane przez wszystkich jeżyki, które, powiem bez ogródek srają im do misek i kąpią się w ich mleku, bez laktozy:P
Łukasz Jasiński Opublikowano 29 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2024 Tak? To prosto z mostu uciekam pod most... Łukasz Jasiński
[email protected] Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 @hania kluseczka Haniu rajdy jerzyków mam corocznie w lecie przed balkonem, wtedy zamykam okna bo miałbym chmary much w mieszkaniu. Uciekają panicznie przed nimi, jak każdy przed śmiercią. Jerzyk potrafi dziennie połknąć 30 tys much. Miłego weekendu.
Rekomendowane odpowiedzi