Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2024 (edytowane) w takim świecie żyć nam przyszło gdzie dostawcy prawd zmyślonych zakrzywioną rzeczywistość naciągniętą z każdej strony Edytowane 20 Marca 2024 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 6
Marek.zak1 Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2024 Widzę elementy fizyki, ale też logiki i filozofii. To nowatorskie ujęcie tematu. Pozdrawiam 1
Manek Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2024 Piękne zdanie. Chociaż jednak myślę, że już zawsze tak było. Dzisiaj mamy tylko więcej możliwości rozpoznania tego. Pozdrawiam 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2024 na granicy ciemności tuż przed zniknięciem niewolnicy głosu nie mają Pozdrawiam. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dostrzegłeś więcej niż autor chciał pokazać. :))) Wielkie dzięki. Również pozdrawiam. Dlatego zdecydowałem się na taki tytuł, a nie inny. Poza tym skalę tego "zakrzywiania" rozpatrywać możnaby na różnych płaszczyznach. Pozdrawiam :) Nawet jeśli mają, to ich krzyk nic nie zmienia. Pozdrawiam
Manek Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyznaję, że pisząc uwagę tytuł przeoczyłem.
jan_komułzykant Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i sięgają po androny Dobre. :) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki.
poezja.tanczy Opublikowano 24 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2024 @Sylwester_Lasota Krzywa strona, i bariery Takie życie ma maniery Fajnie napisałeś, tak to jest Pozdrawiam miło, M. 1
Rekomendowane odpowiedzi