Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wenus i ja kręcę się wokół pęd przeciwny do Ziemi jest nas dwie ona niewzruszenie ja w kropce moje słońce tłucze szklane kulki i ziewa obłęd przycięty sferycznie ciszą błękitno – zielona już nie będę mam inne plany
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ona niewzruszenie ja w kropce moje słońce tłucze szklane kulki i ziewa obłęd przycięty sferycznie ciszą błękitno - zielona już nie będę mam inne plany ........ Tak jak ja. Dokładnie tak jak ja. Aneto - klasa.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 niestety, nie jest to Twój najlepszy wiersz, fajna myśl, ładnie namalowane, po prostu ładny kolejny obrazek, można sie wpatrzeć :)
dorottta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie zgodzę się z myślą, że to tylko "kolejny ładny obrazek", subtelność, nawet jakby autocharakterystyka, podoba się :-) pozdrawiam. [sub]Tekst był edytowany przez dorottta dnia 24-09-2003 17:44.[/sub]
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Anetko biorę ten wiersz do ulubionych Im więcej czytam, tym bardziej mi się podoba i tym więcej myśli buzuje po głowie. Prosto napisany, a jednak tak różnie można odczytać. dziękuje i pozdrawiam serdecznie [sub]Tekst był edytowany przez Tommy Jantarek dnia 25-09-2003 01:06.[/sub]
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tak jest też z malowaniem...ładne obrazki nie zawsze dobre, ale się sprzedają... Aneto, stać Cię na więcej, wiem, bo czytałam... agnieszka
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A ja się zachłysnęłam. Może tą prostotą właśnie. Aneto, w twoich wierszach jest taki niespotykany czar, jakieś zaklęcie, jak z innego świata. Dobrze jest dostawać listy zza ściany. Ten też, oczywiście, dołączy do kolekcji.
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję serdecznie za wszystkie komentarze. Gdyby Wenus, jak pozostałe planety, kręciła się w tę samą co one stronę, wszechświat byłby zapewne mniej interesujący - ale ona jest uparta i wszystko robi na przekór – nie bez przyczyny planeta o tak odmiennym „zachowaniu” otrzymała to właśnie imię. Pozdrawiam Aneta
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 O tak. Świetny utwór. s.m.
Rekomendowane odpowiedzi