Triengel Opublikowano 23 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2024 Uratował wiele dusz Oddał wszystko to co miał Dla tych niezliczonych uśmiechów Gromkich braw i podziękowań Mimo to coś trapiło go... Dzieci biedne odział Nakarmił i napoił Dom swój oddał By uszczęśliwić je I schronienia odrobinę dać Ale wciąż coś niepokoiło go... Smutnym nadzieję dał Na lepsze jutro Sukces zaczęli osiągać I są wreszcie szczęśliwi A on dalej cierpiał... O pomoc bał się prosić Nie wiedział już co zrobić Od lat to samo uczucie Mrok ten daje o sobie znać Skąd się to wzięło Nie ma pojęcia Jedyne co czuje to ból Samotność i przygnębienie Niby jedna rzecz mu pozostała... Ale tego nie zrobi Nie podda się Nie przegra walki tej Zrobi wszystko by pomagać dalej Bo tylko to jest w stanie Zapewnić lekki uśmiech na jego twarzy... 2
duszka Opublikowano 23 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2024 @Triengel wydobywając innych z mroku musiał sam się w nim zanurzać... Czy to było jego powołanie, czy może zaniedbanie samego siebie, wartości własnego zycia i prawa do szczęścia? Nie wiem... Poruszył mnie Twój wiersz. Pozdrawiam :) 1
Leszczym Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2024 @Triengel Słyszałem, że sporo szamanów szereg chorób przenosi z pacjenta na siebie, co później muszą odchorować i to przez długi czas...
Rekomendowane odpowiedzi