Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 19 Stycznia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2024 (edytowane) spod pazuchy sprawiedliwych wytoczyła się z rozszczelnionym wieczkiem wybiła prawdziwie czarnkowa godzina dziś posłowie piszą listy do Elona Muska byliśmy bardzo grzeczni a koledze Ziobro wkradła się tylko literówka wczoraj na wiecu Wójcik bliski orgazmu zakrzykiwał liczby sto dwieście tysięcy ale pękł pancerz bojowy strzelają tylko rusznice przestały ich już nieestetyczne opinać garnitury teraz wychodzą z siebie Edytowane 21 Stycznia 2024 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 9
poezja.tanczy Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 @Somalija Wyjść tu z siebie, i nie zmądrzeć Byle kolejną ustawę podrzeć Jak zwykle przenikliwa :) Pozdrawiam ciepło, M.
Somalija Opublikowano 20 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 (edytowane) @poezja.tanczy Pan Czarnek mnie zainspirował, pomylił św Mikołaja z Muskiem, to historyczna chwila... uwielbiam tych chłopców Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 20 Stycznia 2024 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1
andrew Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 @Somalija Ciekawie, może napiszesz o pokłonach składanych, sprawiedliwemu z unii, pokazała słuszna TV. Pozdrawiam serdecznie, Dobrego samopoczucia.
Somalija Opublikowano 20 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 @andrew Bredzić i nieudolnie składać zdania, to możesz, ale nie w moją stronę... Wzajemnie, pozdrawiam A.
Arsis Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 @Somalija "Wójcik bliski orgazmu", no wiesz, Aga...
Somalija Opublikowano 20 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 (edytowane) @Arsis Michał Wójcik, był tak podniecony Marszem, że w relacji na żywo pomyślałam... ,,zaraz dojdzie" a wczoraj krzyczał wściekły, zdarte hity z PiSpłyty... Edytowane 20 Stycznia 2024 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 (edytowane) @Somalija Wójcik ma na twarzy coś z knura, takiego wypisz-wymaluj knura z Folwarku Zwierzęcego, Orwella. Taki jeden z tych równiejszych, którzy prawo mają absolutnie gdzieś... ps. całe szczęście, że nie doszedł, bo dopiero wtedy byłaby jazda... Edytowane 20 Stycznia 2024 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 20 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 (edytowane) @Arsis Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wczoraj też pan Czarnek nieźle się pobudził, podrzucał sadłem przed kamerami... pomyślałam ,,mmm, ale męski " Edytowane 20 Stycznia 2024 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 Za to nasz Prezydent jest genialny, cwaniak, aż inne kraje go polubiły, taka oryginalność jak Chaplin :)
Arsis Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 (edytowane) @Somalija od 15 października słychać przeciągły odstawionych od koryta kwik... @violetta Prezydent? gdzie? bo żeby był, to musi najpierw nim być... a widzę, tylko nic... Edytowane 20 Stycznia 2024 przez Arsis (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 20 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chaplin był pedofilem... a prezydent chyba nie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , to swój chłop...
violetta Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 @Somalija ja mówię jako o aktorze:) ja tam lubię naszego prezydenta, jest bez spiny.
Somalija Opublikowano 20 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 @Arsis Żal patrzeć, jestem taka wrażliwa... Wiesz kto ma jutro imieniny? Dam Ci podpowiedź: Twoja ulubiona koleżanka... @violetta Szkoda, że diabeł go opętał... ale patrzeć na Agatę tyle lat, to trzeba mieć psychę.. 1
violetta Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 @Somalija jutro mój brat ma imieniny, zapomniałam o tacie, a miał przedwczoraj:) @violetta a kiedy złożę życzenia Arsisowi?:) Oswoił się z nami, niesamowite:)
Somalija Opublikowano 20 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 @violetta Ja wiem kiedy ma urodziny i imieniny, ale jak Ci powiem,to może mnie, jak ostatnio, okrzyczeć... 1
Arsis Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 (edytowane) @violetta jestem bez-imieninowy i bez-urodzinowy. Żyję w bez-czasie, jak ta bez-masowa cząstka. Wiesz, że cząstki bez masy nie "odczuwają czasu"? Im to rybka czy istnieją ułamek milisekundy, czy całą wieczność, dla nich to bez różnicy. Te cząstki poza brakiem masy, nie posiadają także ładunku elektrycznego i na dodatek nie wchodzą w interakcje z otoczeniem za pomocą oddziaływania elektromagnetycznego. Są jak duchy. A duchom czas nie jest potrzebny. Edytowane 20 Stycznia 2024 przez Arsis (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 @Somalija powiedz mi, nie okrzyczy:) życie jest zbyt piękne, żeby się tak zachowywać:) po gran Canarii marzy mi się nowa Teneryfa, a byłam tam dawno i nie byłam w Masce, a tam jest tak pięknie i słoneczko. Już tęsknię za wyjazdem:)
Somalija Opublikowano 20 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 @violetta Nie mogę Ci powiedzieć... bo widzisz co on wymyśla, żebyśmy go przestały lubić... Też myślę o odpoczynku, żeby chociaż nie zrywać się tak rano, byłam bardzo pilna od 2 stycznia, wszystko mam w robocie na 100 %, więc chyba pójdę na L4, na korzonki, standardowo.
Rekomendowane odpowiedzi