iwonaroma Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 (edytowane) bo choć to prawda niektórzy chcieliby w związku z tym zawładnąć posiąść rozproszyć a ja chcę pozostać cała cała dla Nieba Edytowane 4 Stycznia 2024 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 4
iwonaroma Opublikowano 4 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dziękuję
Ewelina Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 @iwonaroma piękne to ujęłaś. Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam:) 1
Tectosmith Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A nie dla Boga? Z tego co wiem to Niebo jest zapełnione i Pan Bóg mógłby się poczuć urażony... No chyba, że to inna religia, to przepraszam :-)
iwonaroma Opublikowano 4 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Ewelina :) dzięki Ewelinko :) również pozdrowienia:) @Tectosmith Pan Bóg się nie uraża w przeciwieństwie do Ciebie, który masz wciąż jakieś wąty 1
Tectosmith Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A skąd Ty to możesz wiedzieć czy się uraża, czy tez nie? Myślę, że jak najbardziej i to tłumaczy Sodomę, Gomorę i Potop. Więc uważaj komu i czemu się oferujesz. Powiem Ci szczerze, że takie wyznania mnie poważnie rozbrajają. Ja rozumiem, że to dla Ciebie szalenie poważna sprawa, ale jakoś trudno mi to uszanować. No, nie potrafię. Przykro mi.
iwonaroma Opublikowano 4 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Tectosmith a co ty możesz wiedzieć co ja wiem? I to ty uważaj, bo już po ciebie idą :)
Tectosmith Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Domyślny jestem. A kto po mnie idzie?
iwonaroma Opublikowano 4 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Tectosmith mowy nie ma, żebyś mnie wciągnął w czcze gadanie. Kobranocka ;)
Tectosmith Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chciałem się jedynie dowiedzieć, kto po mnie idzie. Ale jeśli wolisz to Dobranoc.
Omagamoga Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś mi się wydaje że nie jesteś ateistą, chyba że jesteś teologiem
Tectosmith Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2024 @Omagamoga @violetta Kiedyś byłem osobą wierzącą, ale życie zweryfikowało moje poglądy i ogłaszam się obecnie ateistą. A do teologa to mi bardzo daleko. W dawnych czasach czytałem Biblię, ale niewiele już z tego pamiętam.
iwonaroma Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @Czarek Płatak @tak to ja Dziękuję:)
Rekomendowane odpowiedzi