Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Corleone 11 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 (edytowane) popołudnie po pierwszym poranku Słońce uśmiecha się do całujących je chmur rośliny, zwierzęta i wiatr cieszą się przestrzenią cisza i spokój świat obudził się bez ludzi Voorhout, 1. Stycznia 2024 Edytowane 1 Stycznia 2024 przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji) 12
Monia Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 @Corleone 11 Jednak powrót do wierszy fajnie pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Tectosmith Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To było by miłe. Przypominają mi się pierwsze tygodnie pandemii :-) Pozdrawiam. 1
Corleone 11 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 @Monia Tak troszeczkę, Moniu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Trzeba było wykorzystać myśli i pomysł, skoro przyszły. Fajnie, że zajrzałaś i przeczytałaś. Miło mi, że Ci się spodobał . Pozdrawiam Cię serdecznie. 2
Rafael Marius Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może i tak kiedyś się stanie. Nie było nas był las... 2
Nata_Kruk Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czaaaasem wiercą mi się myśli w głowie, że kiedyś naprawdę może tak być. "pierwsze" popołudnie po pierwszym poranku... to jakby po czymś starszym, co może wydarzyć się na ziemi. Oby nigdy.... jednak ludzie to chyba największa zakała tego padołu. Corleone... dobrego Nowego Roku, życzę. Edytowane 2 Stycznia 2024 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 2
Corleone 11 Opublikowano 2 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2024 @Rafael Marius Cześć Rafaelu, witam Cię w Nowym Roku Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Życzenia znajdziesz pod przedostatnim rozdziałem "Innego spojrzenia", zapraszam. Tak najprawdopodobniej było już nie raz i tak zapewne znów będzie. W każdym razie dla osób z energią negatywną. Część z nich już odeszła w trakcie pandemii i wskutek działań Mamy Ziemi, jak na przykład ów wicher w listopadzie, który zniszczył dziewięćdziesiąt procent Acapulco. Dzięki wielce za odwiedziny i komentarz. Pozdrawiam Cię serdecznie . 1
Corleone 11 Opublikowano 2 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2024 @Nata_Kruk Nato, Ciebie również zapraszam do przeczytania życzeń pod wspomnianym, przedostatnim rozdziałem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pamiętasz słowa Wiktora z filmu "Wspaniała Czwórka"? " - Pomyślcie: ludzie sprowadzają zagładę, więc może właśnie na nią zasługują." Bez osób niskoenergetycznych ten świat na pewno stałby się - i byłby - lepszą przestrzenią. Pozdrawiam Cię serdecznie . 1
Corleone 11 Opublikowano 2 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2024 Omagamoga, dziękuję Ci wielce za odwiedziny i poetyckie uznanie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Wybacz, że dopiero teraz . Zapraszam po życzenia do przedostatniego rozdziału "Innego spojrzenia". Serdeczne pozdrowienia .
tetu Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2024 Niestety, ale jesteśmy szkodnikami. Pozdrawiam.
Corleone 11 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 (edytowane) @tetu Cóż można odpowiedzieć, jak nie to, że zbyt często tak. Na szczęście można też przebudzić się duchowo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Przejrzeć na oczy duszy i przestać szkodzić. Względnie szkodzić mniej, co też stanowi postęp . Tetu, dzięki Ci bardzo za odwiedziny, czytanie i komentarz . Zapraszam po noworoczne życzenia do przedostatniego rozdziału "Innego spojrzenia". Serdeczne pozdrowienia. Huzarc, dziękuję Ci za wizytę, czytanie i uznanie . Miło mi było Cię gościć . Jeśli chcesz, zajrzyj do noworocznych życzeń pod wspomnianym powyżej przedostatnim rozdziałem "Innego spojrzenia". Pozdrawiam Cię serdecznie . Edytowane 3 Stycznia 2024 przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji) 1
Nata_Kruk Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... w końcu muszę się wybrać, żeby to przeczytać, daleko nie mam, tylko.. czas. Nie znam Wiktora, ani filmu... mam straszne zaległości w tej kwestii. To, co dalej piszesz, ma swój sens, energia działa, bo jest wszechobecna, ale niektórzy obstawiają się gruuubyyymi murami i do nich nie dociera. Pozdrawiam. Edytowane 3 Stycznia 2024 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Corleone 11 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 @Nata_Kruk WszechEnergia albo osobowy Wszechświat zawsze znajdzie właściwy moment - wiem po sobie. "Moja" dusza porusza się w ciele, bo kilka lat temu kogoś posłuchała (posłuchałem). Dlatego "Inne spojrzenie" mogło zacząć powstawać... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam Cię serdecznie, Nato. Dzięki za wizytę i odpowiedź. Leszczym, dzięki Ci wielkie za odwiedziny, czytanie i uznanie dla "Pierwsze" . Pozdrawiam Cię serdecznie . 1
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Corleone 11 Wszyscy jesteśmy częścią tej właśnie ludzkości, a jak to czytamy w Biblii, Bóg stworzył wszystko, a potem ludzi, a więc wszystko to było stworzone dla nas. Pytanie zachodzi, czy świat byłby lepszy bez człowieka. Pozdrawiam. 1
Corleone 11 Opublikowano 22 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2024 @Wiesław J.K. Na pewno w wielu sferach Mama Ziemia odetchnęłaby. I to z wielką ulgą. Powietrze byłoby o wiele czystsze, woda rzek, jezior, mórz i oceanów tak samo. Drzewa i inne rośliny żyłyby sobie spokojnie, ze zwierzętami pomiędzy nimi. I byłoby o wiele więcej tak potrzebnej ciszy. Świat stanie się lepszy, gdy my staniemy się tacy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Wraz ze wzrostem poziomu naszej świadomości . Pozdrawiam Cię serdecznie. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 29 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2024 @Corleone 11 Istotnie! Ciekawy temat. Widocznie w tej przestrzeni człowiek po prostu musiał zaistnieć. Pozdrawiam Cię. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Kwiatuszek Opublikowano 22 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2025 @Corleone 11 Bardzo przejmujący, chwytający za serce przekaz. Smutne, ale jakie prawdziwe. Pozdrawiam:-) 1
Corleone 11 Opublikowano 26 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2025 @Kwiatuszek Dziękuję Ci bardzo za niniejsze odwiedziny. I za niniejsze poetyckie uznanie. Serdeczne pozdrowienia. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi