Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 31 Grudnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2023 wmawiam w siebie Twoje słowa czułe rozbijają lód roztapiają śnieg - w sercu jest Bóg zawsze 15
poezja.tanczy Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 @duszka I tak się potwierdza I tak się stwierdza Piękny wiersz Pozdrawiam M. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 Witam - w twoim stylu czyli udanie - Pozdr.noworocznie. 1
duszka Opublikowano 1 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, to "potwierdzanie się" prowadzi powoli do ropoznania, że "zawsze"... Dziękuję Ci za tą myśl i miłe słowa :) I serdecznie pozdrawiam w Nowym Roku :) Cieszę się, że tak to odbierasz :) Dziekuję Ci i życzę dużo szczęścia w Nowym Roku! @Leszczym@Dragaz@Rolek@MIROSŁAW C. Dziękuję Wam serdecznie i serdecznie noworocznie pozdrawiam! :) 2
duszka Opublikowano 1 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 @Monia@Tectosmith@Kwiatuszek@Moona@A-typowa-b Serdecznie Wam dziękuję i życzę szczęśliwgo Nowego Roku! :) 2
Tectosmith Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 @duszka Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2024! 1
duszka Opublikowano 1 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję! I jeszcze raz takie same życzenia ode mnie - dla Ciebie :) 1
Tectosmith Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 @duszka Pamiętaj, że jestem ateistą i lepiej mnie omijać :-)
duszka Opublikowano 1 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ważne, żeby serce dochodziło do głosu, a to u Ciebie zauważam :) 1
duszka Opublikowano 1 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 @ja_wochen Dziękuję Ci :)
Rafael Marius Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 @duszka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Inaczej być nie może. 2
duszka Opublikowano 2 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak :) Tylko świadomość tego nie zawsze mamy.. Dziękuję :) 1
duszka Opublikowano 2 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2024 @huzarc@Nata_Kruk Miło mi :) Dziękuję Wam! 1
poezja.tanczy Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 @duszka Dla Ciebie także, wszystkiego dobrego! I odkrywczego! 1
Rekomendowane odpowiedzi