Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Marek.zak1 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 Taki to ma gadkę prima, wiele z was się nie powstrzyma przed bliższymi kontaktami, co się zwykle kończy łzami. 8
Marek.zak1 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Potem jedne wychodzą wkurwione, inne poranione, a jeszcze inne załamane. Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 Bajerant to jeden z najniebezpieczniejszych typów :( Zwłaszcza, jeśli jest mistrzem w swoim fachu...
Leszczym Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 @Marek.zak1 Zupełnie się nie zgadzam. Dobry chodliwy bajer zawsze w cenie, bez bajery nie podchodź !!
Marek.zak1 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście, w cenie, nawet jest powiedzenie: kto ma dobry bajer...ru...za frajer, ale jak dziewczyna ma większe oczekiwania , a tematem jest znalezienia partnera, może być zawiedziona, że łóżko i koniec. Pozdrawiam. Edytowane 28 Grudnia 2023 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji)
Moona Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 Takie Czarusie, Czarodzieje działają mi na nerwy ;) Więc efekt jakiś jest :) Pozdrawiam :)
Leszczym Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 @Marek.zak1 Wiesz, nie tu jest kłopot na moje rozeznanie. A w każdym razie nie największy. Kłopot w tym, że dużo gadania, mnóstwo bajery i nic. Do niczego nie dochodzi, bo to tylko gadka była. I ten ból no to dopiero robi zamieszanie, w dodatku niespodziewane, a w każdym razie nie według standardowych reguł. I tu jest proszę Kolegi Marka pies pogrzebany :))) Słowem dobrze bajerował, ale nie "wziął" i powstaje pytanie - dlaczego?
Marek.zak1 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 @Leszczym Bajera to jedno z narzędzi, bywa skuteczne, ale nie musi. Kiedy dziewczyna ma powodzenie i takich bajerantów wielu, może to zwyczajnie wkurzać.
Leszczym Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 @Marek.zak1 Ogólnie gdy tak jest to i tak w 90% przypadków wybierze najgorszego z nich :// Tak to się jakoś niefartownie układa...
poezja.tanczy Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 @Marek.zak1 Bajerka naprędce już sklecona A żona w kolejce rozeźlona Inteligentnie i z przytupem Miło Pozdrawiam serdecznie. M.
Rafael Marius Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 @Marek.zak1 Bajerant to nie ja. Nigdy tego nie robiłem. Preferuję bardziej naturalne formy kontaktu. Natomiast spotykałem dziewczyny, które mnie bajerowały, choć w kobiecym wydaniu raczej mówimy o uwodzeniu chyba.
Marek.zak1 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 @Rafael Marius Kobiety uwodzą oczami, my musimy przez uszy:).Pozdrawiam. 1
Rafael Marius Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczami to właśnie ja uwodziłem. Miałem niebieskie, czarujące, rozmarzone. "Masz piękne oczy" To chyba komplement, który najczęściej słyszałem. A teraz już nie mam niebieskich. Generalnie to nic nie mam. Ale wziąłem co swoje, zatem nie mam powodu do narzekań w tym temacie.
Rekomendowane odpowiedzi