Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 25 Grudnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2023 Ot, nauczył się swojego czasu swoją drogą namiętnością zacięciem w słowotwórstwie rozwijać i snuć lotne wyobrażenia o marzeniach wciąż pytany (pytania się powtarzają) skąd to wziął i czy diabeł czy anioł Warszawa – Stegny, 25.12.2023r. 14
Radosław Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2023 Pozdrawiam świątecznie i życzę satysfakcji z pisania oraz wielu udanych wierszy. 1
Leszczym Opublikowano 25 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2023 @Radosław Ślicznie dziękuję oraz również życzę tego samego :) Czyli akurat u Ciebie pięknej kontynuacji :)
Rafael Marius Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kiedyś pytania tego rodzaju zadawała inkwizycja, potem cenzura, a obecnie autocenzura.
FaLcorN Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2023 @Leszczym Ot płynie, w dal dni bo czymże pisanie? obrazy wciąż snuć i kłamstwo mieć: za nic w odbiciach Jej ust ukryty pergamin a splot zwykły - rąk to dla mnie dynamit poeta pozdrawia poetę: świątecznie 3
Moona Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2023 Talent, warsztat i podłoże mają znaczenie :) Pozdrawiam 2
Corleone 11 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2023 @Leszczym Lekko i udanie o istotnej sferze Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam Cię świątecznie, a życzenia znajdziesz pod przedostatnim rozdziałem "Innego spojrzenia" . @Moona Oczywiście . Pozdrowienia, serdeczne i świąteczne . 1
Leszczym Opublikowano 26 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2023 @Rafael Marius Fakt, dużo się też mówi o autostygmatyzacji... @FaLCorneL Bardzo ładny wiersz i również z poetyckim pozdrowieniem i życzeniami ciut poświątecznymi no ale jeszcze Nowy Rok :) @Moona Mają, ale zaciąć się też trzeba :) Pozdrawiam ... @Corleone 11 OO, zajrzę tam :) Również pozdrawiam raczej przedsylwestrowo :) Trzym się... Cóż postanowiłeś doprowadzić do końca Inne Spojrzenie - chwała Ci za to. Książka jakaś taka trochę nie Polska i dobrze... 1
Corleone 11 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2023 @Leszczym Zajrzyj; oczywiście będzie mi bardzo miło Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Ale to jeszcze nie koniec - i nie wiem, kiedy ów nastąpi . Powiadasz: "(...) jakaś taka trochę nie polska (...)"? (poprawiłem na małą literę, gdyż jest to przymiotnik). Nie polska i ponad/pozareligijna. Czyli nie tylko dobrze, ale nawet lepiej . Dzięki Ci wielkie za odpowiedź. 1
Nata_Kruk Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2023 Pomysłowa treść i... spodobało mi się zakończenie, dokładnie - ostatni wers. 1
Leszczym Opublikowano 26 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2023 @Corleone 11 Tak, to się może udać. A tymczasem dziękuję za lekturę i poprawki w Twoim stylu :) @Nata_Kruk Dzięki, mam nadzieję oddaje istotę sprawy :) 1
Corleone 11 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2023 @Leszczym Proszę bardzo. Już po Świętach, można zatem pozdrawiać "przedsylwetrowo" Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Co niniejszym czynię. 1
Leszczym Opublikowano 27 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2023 @Corleone 11 A nawet noworocznie, a zatem życzę roku choć trochę "lepszego" niż poprzedni ;)
Corleone 11 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2023 @Leszczym Dziękuję Michale i życzenie to składam z wzajemnością Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Sylwestruj szampańsko, hucznie i wesoło .
Leszczym Opublikowano 27 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2023 @Corleone 11 Chętnie, ale to może okazać się niestety niemożliwe :// No ale nie przesądzajmy :) Ty również :)
Corleone 11 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2023 @Leszczym Czynniki zewnętrzne albo wcześniej podjęte decyzje, jak myślę. Dobrze, nie przesądzajmy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Rekomendowane odpowiedzi