obywatel Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 22 Grudnia 2023 przez sam_i_swoi (wyświetl historię edycji) 2
Leszczym Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 @sam_i_swoi Dotknąłeś prawdy.
obywatel Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 @Leszczym Ty wiesz , ja wiem, i co z tego jeśli teraz mnie czeka sieczka informacyjna, tak miałem filtr (TVP) i mogłem z łatwością przefiltrować i dośpiewać niedomówienia, wiesz co nas czeka? nic nowego, czyli to co było, natłok informacji zbędnych, na pokaz. @Wędrowiec.1984 ma zupełną rację z przeciążeniem synaps. Czytałeś kolejność dlaczego pierwsza pogoda? - bo to bezpieczny wspólny temat, jedzenie tak samo, prezentacja to pokaz, dopiera na czwartym miejscu wydarzania, komu zależy na tym by ludzie nie wiedzieli co się dzieje? traktują jak głupców, ale są inne media i to się nie uda, przynajmniej w takim stopniu jakby chcieli.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2023 a może warto się zatrzymać dziś przed świętami choć na chwilę sumienie z brudów wszelkich wyprać być asertywnym czyż nie miłe a w czasie rozmów głos swój ściszyć emocje schować do śmietnika słuchać uważnie racji innych i nie oceniać tylko pytać :) 1
Rekomendowane odpowiedzi