Walka z Czernią Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 Wojna z grzechem Boże…, nie pozwól… mi Cię… przekląć…, Pomóż… w ogóle… ludziom… nie kląć… Wytrwać… tylko chcę!!! … –– –– –– – Męki… wszystkie te!!! … –– –– –– Trudno… dłużej żyć…, –– –– –– Czasem… – zło gdzieś zbić… –– –– –– (–– –– ––) –– –– –– –– Boże…, nie pozwól… mi Cię… przekląć…, Pomóż… w ogóle… ludziom… nie kląć… Przebyć… wrogi świat!!! … –– –– –– – Jeno… kilka lat!!! … –– –– –– – Ale… dłuży się…, –– –– –– Pomóż…, proszę Cię… –– –– –– (–– –– ––) –– –– –– –– –– –– Nie mogę… bronić się…, –– Gdy wojna… dusi mię…, –– Bo silna… zdaje się…!!! … –– – Więc – Boże…, proszę Cię… –– (––) –– –– –– –– Pył dalej… niesie się… –– – Z posoką… – duszą mię… –– Oddychać… ciężko mi…, –– Lecz może… to się śni?!!! … –– (––) –– Może śni się tylko?!!! … –– –– – CAŁY WIEK JEST CHWILKĄ!!!!! … –– –– (–– ––) –– –– –– –– –– –– –– –– Wytrwać… tylko chcę!!!!! … –– –– –– – Męki… wszystkie te!!!!! … –– –– –– Trudno… dłużej żyć…, –– –– –– Czasem… – zło gdzieś zbić!! … –– –– –– (–– –– ––) –– –– –– Przebyć… wrogi świat!!!!! … –– –– –– – Jeno… kilka lat!!!!! … –– –– –– – Ale… dłuży się…, –– –– –– Pomóż…, proszę Cię!! … –– –– –– (–– –– ––) –– –– –– –– Może śni się tylko?!!! … –– –– – CAŁY WIEK JEST CHWILKĄ!!!!! … –– –– (–– ––) –– –– Może odurzenie?!!! … –– –– – NIGDY ZAPOMNIENIE!!!!! … –– –– (–– ––) –– –– 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 @Walka z Czernią To chyba jakiś alfabet Mors'a Więcej kropek i kresek nie było? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może mnie
Walka z Czernią Opublikowano 6 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 @Alicja_Wysocka Lubię archaizmy. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Archaizm masz tylko jeden w słowie Nie czepiam się archaizmów, tylko kropek i kresek, ich nadmiaru. Niczego nie wnoszą, tylko zaśmiecają. Czy w jakiejkolwiek książce widziałeś tak zapisany tekst?
Walka z Czernią Opublikowano 6 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 @Alicja_Wysocka Używam tego do nadana wierszom specjalnego rytmu. Poza tym, nie mogę się sugerować jedynie innymi książkami.
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 @Walka z Czernią Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem co jadłeś albo piłeś, pewnikiem zaszkodziło. I wszystko jasne, teraz sam ustalasz zasady :P 1
Rekomendowane odpowiedzi