Ten utwór został doceniony przez użytkowników. lena2_ Opublikowano 3 Grudnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 (edytowane) w dojrzewaniu nie chodzi o czas bo ten jest miarą umowną lecz tak odsiewać myśli by zyskać własną klarowność Edytowane 4 Grudnia 2023 przez lena2_ (wyświetl historię edycji) 10
Leszczym Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @lena2_ Racja - ale to niewykonalne na mój ogląd trochę - przeszłość u każdego kłębi się w wygibańce, supły, zapętlenia, zaprzeczenia, mrozy i ciepła doświadczeń, tysiące różnych wrażeń i weź po tym wszystkim wyjdź z tego obronną ręką czyli klarowniejszy :))) No ale z drugiej strony jak wyjdziesz z egzaminów tak je zdasz czyli się w pewien sposób wyklarujesz. Jednym słowem faktycznie bardzo interesująca myśl :))))
Bożena De-Tre Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Leszczym Dokładnie tak jak napisałeś” świetna myśl” i teraz jeszcze tylko słowem zapełnić czas coby myśl nie ulotniła się zbyt szybko..na igół to „Płocha Bestia”. @Bożena De-Tre Cholera Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na ogół pisać umiałam 1
Natuskaa Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 Ciekawe, skojarzyło mi się z winem, które potrzebuje owoców ale... tylko do pewnego momentu, później trzeba się ich pozbyć. Pozdrawiam :)
Andrzej P. Zajączkowski Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 Dziękuję. To zostanie z mną na dłużej. Mądre i piękne.
Tectosmith Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @lena2_ Coś w tym jest. Pozdrawiam.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 w dojrzewaniu nie chodzi o czas przepływa we własnym rytmie zrozumieć ludzi wokoło nas wiedzieć co dobre co liche :)
GrumpyElf Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 @lena2_ Umiesz świetnie w słowa i wydobywasz ich esencję, to mnie przyciąga do Twoich form. Tutaj, jak dla mnie, o "balast" i "własną" za dużo.
Rekomendowane odpowiedzi