Gizel-la Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Rafael Marius Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zarówno im, jak i wszystkim od nich zależnym :) dziękuję za komentarz i "plusik"! Pozdrawiam! 1
Rafael Marius Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano tak to już jest, że świat jest kłębkiem współzależności. I to coraz bardziej. 1
Gizel-la Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Rafael Marius A jest i główna baza - punkt wyjścia, który nas - jako cywilizację - trzyma w szachu i od czego my wszyscy - bez wyjątku - jesteśmy jednakowo zależni :) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Gizel-la Dobre! :) Uśmiechnęło mnie. :) Pozdrawiam 1
Gizel-la Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 @Sylwester_Lasota Czyli wierszyk spełnił swoje zadanie :) Autorka też się uśmiecha :) Dziękuję za serduszko i słówko!
Tectosmith Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 @Gizel-la Kolejny wiersz wrzuć do "wierszy gotowych". Będziesz miała lepszy odbiór a jak się znajdzie ktoś do "poprawiania" to i tak Cię poprawi :-) 1
Gizel-la Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 @Monia dziękuję za przystanięcie! :) 1
Gizel-la Opublikowano 6 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 @Radosław, @GrumpyElf dziękuję!
Gizel-la Opublikowano 6 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 @Wędrowiec.1984 Dziękuję za serduszko! :)
Gizel-la Opublikowano 8 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2023 @SennekDziękuję serdecznie za odwiedziny!
Wiesław J.K. Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2023 @Gizel-la Przystanąłem tutaj na chwilę, gdyż pociągi lubię od dzieciństwa, zwłaszcza tamte na węgiel, te co sapały i dyszały: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gizel-la Opublikowano 8 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2023 @Wiesław J.K. bardzo mi miło i dziękuję za przystaniecie! :) Ja też uwielbiałam przemieszczać się pociągami. Jedyny środek transportu, który nie wywoływał u mnie objawów choroby lokomocyjnej :))) Parowozy miały w sobie coś magicznego.... No i te wydawane przez nie dźwięki... Teraz lokomotywy są ciche, mkną szybko, tylko zagwiżdżą czasem. Pozdrawiam!
Wiesław J.K. Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Gizel-laMówiło się kiedyś: Cała przyjemność po mojej stronie...lecz w tym przypadku raczej po obu stronach. Patrzenie z daleka na pociągi to inny wymiar, fajne, a raczej usypiające było stukanie kół pociągu będąc w środku wagonu. Pozdrawiam. :) 1
Wochen Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2023 Można też puścić cugle i zamiast pociągu …. Wyjdzie równie piękny temat z Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajny wiersz 1
Gizel-la Opublikowano 11 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2023 @ja_wochen z wyobraźnią daleko można zajechać :) dziękuję za miły komentarz!
Gizel-la Opublikowano 17 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2024 @Łukasz Jasińskidziękuję za przystanięcie! :) 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2024 @Gizel-la A proszę bardzo: po co jest interpunkcja, kiedy to jest wiersz bez interpunkcji? Łukasz Jasiński
Gizel-la Opublikowano 17 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2024 @Łukasz Jasiński już wywaliłam - dzięki za podpowiedź! :) 1
Rekomendowane odpowiedzi