Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Natuskaa Opublikowano 2 Grudnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 przychodzą szczebioczą zapuszczają się w głębiny a potem gdy toną wyciągają złe wnioski nakładając podkoszulek i obcisłe spodnie wachlują się przygodami jakby losem wygranym a przecież pustym bo pełni wciąż szukają pośród wirów wodnych okręgi sumując nie wyciągam korka z wanny w której pływają pozwalam im trwać walczyć z sobą samym a walczą zaciekle potem znów przychodzą trzaskając drzwiami wykrzykują głupoty że nikt nie rozumie że nikt nie pomaga i choćbym nawet chciała to patrzeć nie mogę jak się tym szamoczą przepoczwarzając się w swoje dorosłe formy tylko nie wiadomo czy dzienne czy nocne 12
poezja.tanczy Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Natuskaa Fajne patrzenie. I podsumowanie Tylko za dużo tych śmiałków Pozdrowienia :) 1
iwonaroma Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 Bardzo mi się podoba. Sumowanie okręgów w wirach wodnych - super. 2
Ewelina Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Natuskaa daje duże pole wyobraźni. Bardzo ciekawy wiersz. Pozdrawiam serdecznie :) 2
Radosław Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 Potwierdzam. Intrygujący wiersz. Jest napięcie. Może trochę przytłoczony czasownikami, ale z dugiej strony jak śmiałkowie to i działanie. Pozdrawiam 2
Natuskaa Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ok. Dzięki i pozdrawiam :) Tak wyszło. Dzięki i pozdrawiam :) Wyobraźnia lubi się poruszać po rozległych terenach :) Dziękuję i pozdrawiam. Nie wiem skąd mi się to słowo wzięło. Ostatnie przybyło, a od razu znalazło sobie miejsce i to u góry stołu :) Niech intryguje zatem :) niech działa wyobraźnia. Dzięki i pozdrawiam. 1
Nata_Kruk Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .... mnie ilość czasowników nie przeszkadza. Mamy nasz język i czasami trzeba wyrazić myśli za pomocą tychże właśnie cząstek mowy. Wiersz dla mnie, świetny... jakby pisała go pani psycholog. Pozdrawiam. 1
Rafael Marius Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Natuskaa Może to o myślach. 1
Natuskaa Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 @Nata_Krukpsychologia jest naprawdę interesująca :) Miło Ciebie widzieć pod tekstem z tak przychylną opinią. Dzięki i pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W sumie, dlaczego nie? Aż dziwne, ale Twoja "teza" świetnie pasuje z powyższym tekstem... hmm :) Dzięki i pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi