Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Bożena De-Tre Opublikowano 1 Grudnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 Podziękowanie. Za każde złe słowo, każdą skrzywioną myśl, gdy mogłam na nowo obudzić się, by iść. Dziękuję. Za miłość, której nie zauważyłam i za tę niedojrzałą. Jedna uleciała, drugiej nazbyt mało. Dziękuję. Za metaforyczną herbatę od losu, gdy była zbawieniem. Kęs chleba rzucony ptakom, co był objawieniem. Dziękuję. Za obraz, który mam przed oczyma - - zima czy wiosna, wiosna czy zima. Nie topi się. Dziękuję. Za wszystko, czego nie wyśpiewałam. Chciałam unieść – nie mogłam . Nie mam. Dziękuję. 10
Bożena De-Tre Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 @jaguar Schemów nie uznaję ale porównanie ciekawe.Dziękuję…sprawdzę Twoją markę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Corleone 11 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 @jaguar Dlaczego "nie dziękuj", skoro dziękowanie jest preejawem pozytywnej energii i odobistej, wewnętrznej kultury? @Bożena De-Tre "Schematyczny ten wiersz", owszem. Ale oparty na pewnym pomyśle i mający rytm. A przede wszystkim wspomnianą już pozytywną energię Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . "Schemów"? Oj, Bożeno ... Serdeczne pozdrowienia i dobrej nocy.
Bożena De-Tre Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 @Corleone 11 -:)Ważne ,że zrozumiałeś a dzień nudzi nas bielą śnieżną i pozytyną energią.Piszcie Szanowni Poeci ja biegnę na sanki-:)Pozdr. @Bożena De-Tre patrz znowu błąd „ nudzi”…jejku tylko nie to Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 Witam - piękne te podziękowanie - dodaje optymizmu - Pozdr.serdecznie. 1
Bożena De-Tre Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 @jaguar Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty to umiesz podsumować-:)Końce są dwa..jakby nie patrzeć @Bożena De-Tre Myślę ,że z moją filozofią „ jestem nieśmiertelną LamąPozdr.zima i sporo bałwanów będzie..ich nie przepraszamy pamiętaj
Corleone 11 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 @Bożena De-Tre Wyczułem, więc zrozumiałem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Bożeno: pozytywną, nie "pozytywą". Miłej zabawy! Pozdrawiam Cię śnieżno-serdecznie . @jaguar Zgadza się: pozytywną sytuację kończymy podziękowaniem. Prawda? Serdeczne pozdrowienia. 1
poezja.tanczy Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Bożena De-Tre Pochwała radości życia Miło Oby więcej Pozdrawiam serdecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi