Leszczym Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 @kwintesencja W tym wierszu jest coś postrzelonego, szalonego, zwariowanego, a takie lubię bardzo ;)) 1
kwintesencja Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Haha, ale fajnie! :) dziękuję :) pozdrawiam 1
Corleone 11 Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odnośnie do bycia średnio nowoczesnym, mógłbym powiedzieć o sobie to samo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
Rafael Marius Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 @kwintesencja Chyba jakiś horror Cię zainspirował. Ja nie oglądam, ale kiedyś owszem. 1
Ewelina Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 @kwintesencja @kwintesencja dużo się dzieje w wierszu, niezwykłe bogactwo obrazów i niesamowita wyobraźnia! Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
kwintesencja Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i fajno, jest w tym jakaś nasza wyjątkowość Horrorów nie oglądam bo bardzo się ich boję! Inspirowała mnie moja nerwica i stany lękowe pozdrawiam serdecznie 1
Corleone 11 Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie "przegięłaś", bowiem słowo to "odnajduje się" w kontekście całego wiersza, jego charakteru i atmosfery. Aczkolwiek samo w sobie, jako wulgaryzm, bardziej pasuje do tekstów prozatorskich. Dzięki Ci wielce za odpowiedź. Serdeczne pozdrowienia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . @kwintesencja Owszem, jest. Ale nie tylko w tym . Edytowane 30 Listopada 2023 przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji) 1
kwintesencja Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 @jaguar jaki ma wpływ na człowieka taka praca? Znieczulica? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, to wiele dla mnie znaczy pozdrawiam Cię Dobrze wiedzieć :) dobrej nocki 2
Rafael Marius Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja oglądałem jak byłem mały przez dziurkę od klucza, bo mi nie pozwalali. Masz trudny okres w życiu. Życzę jaśniejszych dni. 1
kwintesencja Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja przez poduszkę :) Tak, był to drugi najcięższy rok w moim życiu, oby następny był lepszy :) trzeba żyć nadzieją, dziękuję, Tobie także życzę wszystkiego dobrego:) 1
Rafael Marius Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 @kwintesencja Niczego nie rozumiem, ale fakt, świetnie się czytało. :) 1
kwintesencja Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, mówiąc kolokwialnie jest to o „odklejeniu się” od rzeczywistości pozdrawiam 1
Pan Ropuch Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 nawet Hanibal się nim zajadał... synapsy hormony, a szyszynka zawodzi... byle do pierwszego odciąć dopaminę. kolokwialnie komentując nałóż czapkę aż na uszy zadbaj o to co najszczelniej samo się chroni musi mieć ku temu milion powodów 1
Monia Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 @kwintesencja Mrocznie i przerażająco zarazem.Typowy obraz ludzkich paranoi staje przed oczami.Na dobrą sprawę z drugiej strony nie jest to wcale jednoznaczny wiersz.Jest tutaj pełne pole do różnorakich interpretacji pozdro ;) 1
kwintesencja Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za czytanie Pozdrawiam :)
kwintesencja Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, interpretacji jest wiele, ale w tej najbardziej dosłownej warstwie tekst jest wlasnie o tym, pozdrawiam serdecznie:) 1
Corleone 11 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 @kwintesencja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrego wieczoru. Serdeczne pozdrowienia. @jaguar Tak à propos: zdarzyło mi się dwukrotnie sprzątać pokój cukrzyka po ataku. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oby taki był - życzę Ci tego . I oczywiście jak najwięcej pozytywnej energii . 1
kwintesencja Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ci :) wszystkiego dobrego! 1
Corleone 11 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 @kwintesencja Bardzo proszę. I ja dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
Rekomendowane odpowiedzi