Joanna_W. Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 córeńka firanką maj wibruje żywą materią zbawienie traw zawisło czule od chmur podniebienie perełka z historią kilkuletnią łaskocze
karolina p. Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Czytalam wiersz jakby z przerywnikami,a to nie jest dobre..Jakos nie przemowil do mnie wiersz..nie moge go posklejac w calosc.Moze i ma konkretna puentę,ale dla odbiorcy nie jest za bardzo widoczna.Przynajmniej dla mnie.pozdrawiam:)
Joanna_W. Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Dziękuję za próbę. Z pewnością masz rację. A.
Roman Bezet Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 O...! a jednak maluszek?... :) To raczej "zwidzenie". Wibruje żywą materią?- hm... ciekawe. Podniebienie + perełka = wyśmienicie! Łaskocze - o rety ;) Tylko ta historia kulkuletnia wszystko psuje. Oj, oj - w maju to wyobraźnia poetek ma widzenia ;))) pzdr. b PS. Maluszek, ale porządnie ładny (po Mamusi ma?:D
Joanna_W. Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Serdecznie dziękuję za uwagę; maluszka zmieniłam na córeńkę, żeby nie było złudzeń, że lata płyną. A.
Anna_M. Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 śliczny, słoneczny, pachnie tu mi szczęściem :) naprawdę ślicznie pozdrawiam
Joanna_W. Opublikowano 11 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Oj, cieszę się i dziękuję komentatorkom. A.
Rekomendowane odpowiedzi