Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

@Somalija

Podoba mi się wers "wnuczka tundry i błota": bardzo pomysłowy i prosty zarazem; "urwana" pointa również

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

.

Zakładam, że jesteś ostrożna z przeglądaniem się w przeszłości.

Pozdrowienia Autorce. 

Edytowane przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji)

@Nata_Kruk Nie wybieram tematów do pisania, one mnie znajdują i są silnym wewnętrznym przymusem... Wiersze o konfliktach wojennych, są dla mnie bardzo ważne. Dość dobrze się czytały zwłaszcza u tych którzy znają prahistorię i historię, po tym jak królowej Wiktorii przyszło do głowy wżenić wnuków w europejskie rodziny królewskie... zaraz wybuchła I WŚ....

Dobrego wieczoru

Edytowane przez Somalija (wyświetl historię edycji)

@Somalija Co czytelnik to gust ;) Mnie niektóre Twoje wiersze wojenne 'biorą', czuję je, przeżywam. Nie czytam wszystkiego, bo trudno byłoby ogarnąć wszystko. 

Gorzej natomiast z erotycznymi, ale to nie że z Twoimi, tylko generalnie, to pewnie moja czytelnicza skaza :) 

Nie sądzę, byśmy mieli o czymś pisać bądź nie pisać wg upodobań innych, to byłoby nieuczciwe wobec siebie samego/samej.

@iwonaroma Też nie czytam erotyków,  generalnie są nudne... ale lubię je pisać...

, zawsze jest to wyzwanie, mierzenie się z  najbardziej nieuchwytnym tematem... Dziękuję za  głos w dyskusji, pozdrawiam

To ja inaczej się wrodziłam... Oglądasz obrady sejmowe pod nowym przewodnictwem? 

DZIĘKUJĘ , a to ja już nie wiem, bo jest listopad i energia ciemna jest wzmocniona...