wolnosc_mojej_duszy Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 @kwintesencja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję - napisałam to, co czuję i jak czuję. Pozdrawiam! 1
beta_b Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) Drodzy, ciężko mi odnieść się do dyskusji i zająć stanowisko. Pisanie traktuję niezobowiązująco, zatem nie przywiązuję się do tekstu, choć niektóre wiersze bardziej lubię. Ten ma pomysł, ale wymaga redakcji, o ile nie stracę nim zainteresowania. Inspiracją był koreański film "Poprzednie życie". Wiara w bratnie dusze jest przyjemna, daje perspektywę. Dziękuję za zaangażowanie, wnioski każdy wyciągnie, które uzna za ważne. Pozdrawiam wszystkich ciepło. Bb Edytowane 25 Listopada 2023 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 2
beta_b Opublikowano 26 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ci za ten wpis. Mnie samą, autorkę, postawił do ściany. Odwołeś się do cudzych słów, ale jakże konkretnie. Nie mam szczególnego stosunku do tego tekstu, ale tych określeń mu nie zarzucę. Naprawdę dziękuję. W tłumie komentarzy różne zarzuty przeleciały, ale tak wypunktowane zatrzymują. Dobra robota. Dziękuję, bb @Jacek_Suchowicz ukłony Jacku, bb
Tectosmith Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2023 @beta_b I na te 4 pytania ani Ty, ani ja nie otrzymaliśmy odpowiedzi i nie otrzymamy bo to był po prostu hejt i nic więcej. Dorobiłem się dwóch wrogów w ten sposób, ale mnie już nic nie zaszkodzi :-) Cieszę się, że dostrzegłem te komentarze i że zareagowałem najlepiej, jak potrafiłem. A wiersz Twój ma się bardzo dobrze w takiej formie w jakiej jest. 18 serduszek znaczy, że jest super. Pozdrawiam :-)
Ewelina Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 @beta_b relacja doskonała jak i sam wiersz. Pozdrawiam :)
huzarc Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 @emwoo od razu tam warsztat;) pozdrawiam 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 @beta_b E tam, czy ja wiem, czy infantylnie? Prawie wszystko precyzyjnie podane, wiadomo o co chodzi w całości. Są co prawda miejsca, gdzie zastanawiam się, dlaczego tak to zostało napisane, ale to zapewne przez moje patrzenie na świat. Jeśli chcesz, napiszę Ci na prv.
beta_b Opublikowano 21 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 @Wędrowiec.1984 ok, możesz i tu, ale ciekawa jestem uwag. bb
Wędrowiec.1984 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 Dobrze, zapytam wobec tego tutaj. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego w drugi? Miłość z innego życia, podczas prowadzenia innego życia (tam), wsiadła w drugi autobus. Zacząłem się zastanawiać, co oznaczał, bądź co się stało z pierwszym. Dlaczego pięć wieków? Czemu akurat tyle? Czy ta cyfra ma jakieś znaczenie? Dlaczego na mrozie? Czy to oznacza, że ostatnie spotkanie ze zgubą odbyło się zimą? Przepiękne!
Wiesław J.K. Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @beta_bCzytając strofy Twojej piosenki Beto, przychodzi na myśl reinkarnacja, podróże w czasie i fantastyka, a w rzeczy samej rzeczywistość. Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi