Bożena De-Tre Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2023 Druga próba Jak marmurowy kamień pokryty żyłami, gdy serce wyrywa się – - żyję nie czując, mówię nie mówiąc, Świat okłamuję, w tęsknocie tkwię. Po co to było? Łańcuch zbyt krótkim okazał się. Duszę się w trosce o Twoją przyszłość i moją dziewczyno krew. Jak Mojżesz, którego sam Anioł w łańcuchy zakuł i trwa. Bronić się nie chcę, niech tak zostanie – - Ty Marmur i Ja. I tylko prośba: ostatni mój krzyk niech miasta zagłuszy szum… Zerwę łańcuchy! Pocztówkę Ci wyślę! ”Adesso parli Tu”. Ty jesteś dziełem mym Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 6
Rafael Marius Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może kiedyś odpowie na zachętę. 1
Wochen Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2023 @Bożena De-Tre a może … I tylko prośba: ostatni mój krzyk niech miasta zagłuszy szum… Zerwę łańcuchy! Poślę list. ”Adesso parli Tu”. Ty jesteś dziełem mym ….. a w ogóle dobry wiersz, pełen ekspresji
Bożena De-Tre Opublikowano 23 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2023 @ja_wochen Dziękuję za „poprawki” ale ta osoba żyje i listów nie pisze.Pocztówki tak Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Wochen Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2023 @Bożena De-Tre Ok. Pocztówka jest Ok. Pozdrawia ale nie oddaje głębi
Bożena De-Tre Opublikowano 23 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2023 @ja_wochen Mam drugą opcję-:) tej historii..będzie głębia .Obiecuję-:) 2
Wochen Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2023 @Bożena De-Tre tak coś czuję …. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Bożena De-Tre Opublikowano 23 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2023 @ja_wochen Hmm…ja wiem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Corleone 11 Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2023 @Bożena De-Tre Zostawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za wierszoemocje . Serdeczne pozdrowienia.
Rekomendowane odpowiedzi