Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 (edytowane) Zachować spokój ducha nie dać się ponieść emocjom Niech oczy mądrze patrzą niech serca mają racje Niech czas będzie łaskawy nie przyciska nas do muru Wróg niech będzie mały bądźmy dla innych guru Bo życie jest zbyt piękne szanujmy jego wyzwanie Nie mówmy że nam obojętne co się jutro z nami stanie Edytowane 18 Listopada 2023 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 7
duszka Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar Tak, niech emocje nie będą "wrogiem serca", nie zgłuszają jego racji i zakłócają "mądrości spojrzenia"... "Bo zycie jest zbyt piękne".., albe może - zbyt "cenne". Piękne, choć niełatwe wezwanie :) Pozdrawiam. Edytowane 18 Listopada 2023 przez duszka (wyświetl historię edycji)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 @Waldemar_Talar_Talar Wszystko ładnie, aczkolwiek: nie dać się ponieść emocjom.
Nata_Kruk Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 Waldku... ładnie.. :) i super tytuł... niech serca mają racje, a nie myśli, które kłębią mózgi ludziom. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... :)) ta fraza rozbawiła mnie... mnie się to nigdy nie uda, ale lubię posłuchać mądrzejszych od siebie. Życzę Ci dobrej niedzieli.
Rafael Marius Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mi się podoba i do tego dążę. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje za komentarz - tak życie trzeba szanować - Pozdr.serdecznie. Witam - dokładnie tak jak napisałeś - Pozdr. Witam - cieszy mnie że tytuł się podoba - dziękuje za przeczytanie - Pozdr. niedzielnie. Witam - cieszy mnie twoje podobanie - dziękuje - Pozdr. @Tectosmith - dzięki - 2
Annie Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 Taka Dezyderata, życiowe słowa :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło że zajrzałaś - dzięki - Pozdr.serdecznie.
kwintesencja Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2023 @Waldemar_Talar_Talar piękny przekaz, pozdrawiam!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje za czytanie - jest miłe - Pozdr.serdecznie. 1
Rekomendowane odpowiedzi