Leszczym Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 Po lampkach prosecco z dużej butelki i przy zapalonej lampce nocnej ich seks wybrzmiewał wręcz unikalnym lampionem (kochali się przecież na zabój). Przyświecał perspektywiczną przyszłością, którą ciężko sensownie podważyć. I podczas tegoż właśnie zaświecały się chyba wszystkie ich części ciał różowych. Warszawa – Stegny, 06.11.2023r. 4
violetta Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 Po alkoholu to nie jest dobry pomysł:)
Leszczym Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 @violetta Możliwe, ale to było prosecco, a nie alkohol. A wiem, bo się na nich lampiłem :))
violetta Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 @Leszczym nie lubię, bezalkoholowe wino jeszcze wypiję :)
Rafael Marius Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 @Leszczym Niektórym się dobrze powodzi, a może właśnie źle. Zależy od punktu widzenia. 1
violetta Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 @Rafael Marius znam takich, kilku cwaniaczków :)
Rafael Marius Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano w korporacjach ich nie brakuje. Ja nie za bardzo, ale może tylko tak mi się wydaje. 1
violetta Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 @Rafael Marius nie pracuję w korporacji, większość to taka potulna, zauważam więcej pracujących mężczyzn, kobiet jakby mniej. 1
Leszczym Opublikowano 8 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 @violetta Masz do tego pełne prawo :)) Co nie oznacza wcale, że nie można napisać, że dwie kochające się osoby robią tak po lampce prosecco i przy zapalonej lampce :)) @Rafael Marius Bardzo wiele spraw z zewnątrz naprawdę trudno jest obiektywnie ocenić. A jednak każdy ocenia przecież, bo każdy tekst przypasowuje do własnych najróżniejszych przekonań, poglądów, myśli, zapatrywań etc. 1
Rafael Marius Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja wiem, w małej firmie, ale wcześniej chyba pracowałaś. 1
violetta Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 @Rafael Marius wcześniej tak, w różnych pracuję, nie zawsze mi się podoba:) 1
Rafael Marius Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najważniejsze, że jest wybór i nie trzeba trzymać się jednego miejsca, tak jak kiedyś chłop pańszczyźniany. W dobrych czasach żyjemy.
violetta Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 @Rafael Marius akurat mój zawód jest rozchwytywany, także przebieram jak w ulęgałkach:) 1
Rafael Marius Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tobie to dobrze.
violetta Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 @Rafael Marius muszę tez grać:)
Rafael Marius Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można różnie interpretować.
violetta Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 @Rafael Marius spotykam nagminnie kombinatorstwa, nie jest łatwo wybrać dobrą firmę. 1
Rafael Marius Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda, na Twoim stanowisku, to szczególnie istotne by ich nie było.
violetta Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 @Rafael Marius Ja nic nie robię, ale widzę co robi szefostwo. W każdej firmie, której pracowałam zawsze jest coś nie tak. 1
Rafael Marius Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie życie już niedoskonałe. Trudno o uczciwość, skoro konkurencja taka nie jest. A rynek wybiera sprytniejszych, nie pytając jak do tego doszli.
Rekomendowane odpowiedzi