Ten utwór został doceniony przez użytkowników. lena2_ Opublikowano 6 Listopada 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 (edytowane) mój ojciec nie potrafił mówić o miłości przez każde z nas płynęła naturalnym rytmem i pachniała zbożową kawą w niedzielny poranek a jej esencja osiadała łagodnie na dnie serca wyścielając wszelkie niedostatki nie musiał nas zapewniać Edytowane 6 Listopada 2023 przez lena2_ (wyświetl historię edycji) 10
Monia Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 @lena2_Czasem czyny bliskiej nam osoby znaczą więcej niż słowa pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 czy o miłości trzeba mówić owszem lecz tyko mojej ślubnej swoją postawą dzieci uczyć lecz to przychodzi nam najtrudniej :) 1
Radosław Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 Piękny tekst. Przewrotnie ujęty. Jeśli pozwolisz, zrezygnowałbym z ostatnich dwóch wersów, ponieważ to sobie można dopowiedzieć,czytając poprzednie. Pozdrawiam 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 Miałem tak samo i więcej nie trzeba. Pozdrawiam
viola arvensis Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 @lena2_ bo lepiej umieć kochać bez gadania o tym niż gadać bez kochania ... Uroczy wiersz 1
Nata_Kruk Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 To miłe, tak kogoś wspominać. Leno.. pamiętam, gdy pod którmyś moim napisałaś mi, że "rozwaliła Cię" (chyba tak to było) zbożówka zabielana mlekiem... :) masz ją teraz u siebie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi