Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Bożena De-Tre Opublikowano 2 Listopada 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 Naga w świat Przecież chciałaś być miła, nosić sukienki na czas…, garsonka się przybrudziła…, koronka straciła blask. Wyblakły z nadmiaru słońca… Coś zaburzyło ich rytm… Rozchodzą Ci się w palcach... Ratować (cerować) nie chcesz już… Może byś potrafiła… Coś babcia pokazywała, tylko Ty byłaś mała…, potem mama nie chciała… Omiatasz wzrokiem ubranie, nie wiesz co włożyć masz… Przekręcasz klucze w zamku i naga wyruszasz w świat.. 9
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 @Bożena De-Tre Jak w piosence "ja nie mam co na siebie włożyć" Dlaczego to rozumiem? Ps. Na uszko Ci powiem. Wywal choć część trójkropków. Każdy każe się czegoś jeszcze domyślać, tymczasem wszystko jasne. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Bożena De-Tre Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 @Alicja_Wysocka Alicjo jestem zakupoliczką to fakt.Kocham modę ale nie lubię zagracenia więc ok.Moim przesłaniem było: każdy Ci mówi jak…a Ty w którymś momencie odrzuć te prawdy wszelkie z różnych powodów..bez złości i żalu-:)Naga w Świat Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
duszka Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 @Bożena De-Tre "Naga" czyli nie określana i oceniana przez ubranie, przez to, co na zewnątrz i tych na zewnątrz, to ta najprawdziwsza i przez to - odważna. Dobrze oddałas ten wewnętrzny proces dochodzenia do wierności sobie. Wiersz przemówił do mnie :) Pozdrawiam.
Bożena De-Tre Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 @duszka Taka dokładnie interpretacja jest moją prawdą.Nagość pod ubraniami ukryłam-:)Też pewnie za lasami górami duszką w planach byłam…Świetnie piszesz Duszka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. …dziękuję że „ podglądasz mnie czasami… 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 ech ciuchy ciuszki ciuszeczki w szafie chyba ze sto a ty masz dylemat lekki każdy to nie jest to ubrana mentalnie naga na randkę musisz iść on facet co mało gada coś zauważy dziś jak zwykle opakowanie w gorączce zerwie w mig zawartość przemiła pani będzie wspominać i śnić ;)
Bożena De-Tre Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 @Jacek_Suchowicz Świetnie Ci poszło to rozbieranie wiersza Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za damsko- męską wymianę myśli pod kątem: „Zbałamucić i porzycić”( instruktaż nie dla początkującychPozdrawiam wszystkich Nagich-:)
Rafael Marius Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgodnie z naturą rzeczy.
Bożena De-Tre Opublikowano 4 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 @Rafael Marius Świadoma nagość nie zawstydza i z czasem nie dziwi nikogo.
Rekomendowane odpowiedzi