Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 31 Października 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 31 Października 2023 (edytowane) chciałeś latać uniosłam się za tobą w odległości naszego ciepła cały świat mieszczę inna twoja Edytowane 28 Listopada 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 13
violetta Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2023 Mój dzieciak lata :)
poezja.tanczy Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2023 @Somalija niewinna w podbojach Przyjemny wiersz Oby więcej Pozdrawiam ciepło :) 1
Radosław Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 Bardzo dobry utwór ! Zostaję. 1
Corleone 11 Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 @Somalija Przyjemny "miłośniczek". Pozdrowienia Autorce. 1
Rafael Marius Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Grunt to przyjąć tą inność, a wielu to trudno przychodzi. Szukają kopii samego siebie.
Somalija Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty też Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kobieta nigdy nie jest niewinna, ponieważ znak wychodzi od niej... 1
violetta Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 @Somalija ja to siedzę na tyłku, ale nie na laurach:) jestem domową kobietą:)
Somalija Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To czas poderwać się do lotu...
Somalija Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć Radek Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 @Somalija nie mam do kogo:)
Somalija Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 @violetta Oooo, skoro tak jest, to czy mogę poflirtować z chłopakami z naszego forum?
violetta Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 @Somalija bierz się za nich:)
Somalija Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 @violetta Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , żartowałam...
Somalija Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 @Rafael Marius Tu o inną inność idzie... o tą którą tworzy miłość...
Corleone 11 Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 @Somalija Proszę bardzo.
Leszczym Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 @Somalija Żeby tak kobiety "rzeczywiście" prezentowały taki punkt widzenia jak w tym wierszu byłoby miło i przyjemnie :)) Temu wierszowi życzę żeby się udzielał :)
Somalija Opublikowano 4 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 @Leszczym Hej, jeśli chcesz flirtować to sobie fruwacie, jeśli jednak ona chce założyć gniazdo zaczynają się schody, ponieważ musisz się dostosować...
Leszczym Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 @Somalija Tak, tak my nierzymsko mamy się dostosowywać, a drogie Panie robić to co zaplanują i w to w najdrobniejszych szczegółach, które naszym męskim myślom kompletnie umykają :)) Trochę chodzę po tym świecie, krótko bo krótko, bo zaledwie 44 lata i już trochę widzę jak to nie tyle trzeba się dostosować, co wpasować i to co do joty... A jak się nie wpasujesz no to nawet krytyczne spojrzenie Cb zmiażdży, nie mówiąc o całej tej serii plotek i opowieści, niedomówień, niedopowiedzeń, najróżniejszych interpretacji etc. Słowem nie ma lekko :)
Somalija Opublikowano 4 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 @Leszczym Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , tak wyszło w toku ewolucji... Więc nic sobie z tego nie robimy, fruwamy bo miłość najważniejsza...
Rekomendowane odpowiedzi