violetta Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 poranni śpiewem ptaków odtwarzamy kołysankę nadajemy najdelikatniejsze odcienie błękitu i żółci niebu a otulane jedwabistą kołdrą nasze ciała pokrywają się złotem i karmazynem w ciszę 7
violetta Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 @sowa jednak się Ciebie nie posłucham :) 1
Tectosmith Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo ładny wiersz napisałaś. Podoba mi się. A tym idiotą powyżej się nie przejmuj. Sfrustrowany człowiek i tyle. 1
violetta Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 (edytowane) @Tectosmith w moim wierszu właśnie chodzi o kolory, bez nich nie byłoby wiersza:) Edytowane 29 Października 2023 przez violetta (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 @sowa bardzo lubię kolory:) 1
Tectosmith Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli nie wiesz co to zmienia w kwestii wiersz to faktycznie powinieneś się zająć tymi ogórkami i nie wpierniczać ich do komentarza, siebie także nie, gwoli ścisłości.
violetta Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 @sowa a szkoda, bo ogórki można codziennie:)
Gość Franek K Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 Kiedyś pisałem o pozimiu, a tu proszę, można i o przedzimiu. Bardzo ładne słowo.
Tectosmith Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam i ślę gorące buziaczki, kurko złota-piórko.
Tectosmith Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mogę bo bardzo chciałem Ci się pochwalić, że napisałem WIERSZ i gorąco zapraszam Cię do czytania.
violetta Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 @sowa @Tectosmith jak nie przestaniecie to was zgłoszę do admina, ok, bo zaczyna mnie to zadrażniać. Stare chłopy a głupie. @Franek K jakoś tak jesień mi do końca nie pasowała, to muszę przeczytać twój wiersz:) dziękuję i pozdrawiam ciepło:) 1
violetta Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 @sowa miejcie się dobrze i zamykajcie do swoich bab:)
Krzysztof2022 Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 @violetta złociście napisane Pozdr. K. 1
violetta Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 @Krzysztof2022 @iwonaroma lubię intensywne kolory, nawet noszę na sobie:) na jesień i zimę mam delikatnie stonowane, ale jednak kolor:)
Rafael Marius Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dzisiaj faktycznie było błękitne niebo, cieplutko. Opalałem się w letnim ubraniu, a obok bawiła się dziesięcioletnia dziewczynka, mówiąca po hebrajsku, w krótkich spodenkach i rękawkach. Jutro ma być jeszcze cieplej. Zimy może nie będzie. 1
violetta Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 @Rafael Marius dzięki, tak ciepło i piękne kolory za oknem:) taka pogoda jest taka zmienna, jednego dnia ciepło, później chłodniej, ale stopniowo się ochładza :) 1
Rafael Marius Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda. Nie da się ukryć. Ważne by sercu był zawsze pełen kolorów maj. A u Ciebie jak zwykle w wierszu pozytywnie. 1
violetta Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 @Rafael Marius humor mi dopisuje :) same dobre rzeczy :) 1
Rekomendowane odpowiedzi