sam_i_swoi Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2023 Czas zimowy bez odmowy Wolność słowa - lobotomia Kurs unijny teraz w modzie A inflacja rośnie w mrozie Gdy na ciebie przyjdzie pora Stój jak pociąg ekspresowy Może marszczy ci się kora Lecz to sposób od stresowy //I tłumacząc tobie z krótka To o czasie - gdy pobudka/ 4
Marek.zak1 Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2023 Jestem zdecydowanie przeciw zmianom czasu na zimowy. Od jutra od ok.16 będzie niemal ciemno. Masakra. Mamy ten sam czas, co Hiszpania, gdzie w grudniu ciemno było ok. 18. Znam temat, pracowałem i o tej pory wychodziłem z pracy. Pozdrawiam.
sam_i_swoi Opublikowano 28 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2023 (edytowane) Unia daje rozwiązanie zostajemy albo w letnim, albo w zimowym. Chyba, że na wiosnę znów przyspieszymy..., podają też do sprzeciwu powód złego samopoczucia ludzi po zmianie czasu. Czyli pomiędzy "państwami" w Unii będziemy skakać o godzinkę w te i wewte. Pozdrawiam. Edytowane 28 Października 2023 przez sam_i_swoi (wyświetl historię edycji)
Konrad Koper Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 @sam_i_swoi Bardziej za...
Rekomendowane odpowiedzi