Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 26 Października 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 (edytowane) płakać gdy potrzebowałam teraz więc płaczę za te wszystkie ciężkie chwile kaskadą, wodospadem nie stawaj u podnóża bo zgniotę Edytowane 26 Października 2023 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 8
Rafael Marius Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 @iwonaroma Nazbierał się przez wiele lat ocean łez. A ten, jak wiadomo, bywa niebezpieczny. 2
duszka Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 @iwonaroma Byc może dlatego, że teraz siebie bardziej kochasz... Tak jest u mnie :) Pozdrawiam :) 2
Nata_Kruk Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 ... a może trzeba było, na przekór... to podobno pomaga, podobno... Jutro znowu zaświeci słońca, dla wszystkich po tej stronie. Życzę uśmiechu wobec tego... :) 1
violetta Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 Nie pamietam, kiedy płakałam:) 1
iwonaroma Opublikowano 27 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie... Dzięki:) :))) Dzięki i również pozdrawiam:) ... A więc uśmiecham się do Ciebie i dziękuję:) ;) Dzięki:) @Tectosmith :) dziękuję 4
poezja.tanczy Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 @iwonaroma Brzmi groźnie Ale woda także tworzy :) Pozdrawiam serdecznie 1
iwonaroma Opublikowano 28 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) @poezja.tanczy no tak, groźnie:) każdy żywioł w nadmiarze jest groźny:( pożary, powodzie, tajfuny ... Lepiej trzymać to w równowadze. Dzięki i również pozdrawiam serdecznie 1
iwonaroma Opublikowano 28 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2023 @Leszczym :) dzięki
Konrad Koper Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 @iwonaroma Trafiony nie zatopiony !!
Rekomendowane odpowiedzi