Dekaos Dondi Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 (edytowane) babie lato już jesienią pająki podarowały a kasztanowce lodowe kasztany ze śnieżynkami na ostrych czułkach zielonych kubraków smakiem przekwitłej wiosny nęcą kubki rozdziawionej gęby pomiędzy naturalnie jeszcze wplecione nuty kwartetu pór smyczek zeskrobuje czerwoną rdzę z pazurów gryfa rozszarpał baranka na błękitnej muzyce skrzypiec lecz baba niezłomna siedzi na progu głaszcze pająki tuli muchy dziękuje Edytowane 20 Października 2023 przez Dekaos Dondi (wyświetl historię edycji) 5
Monia Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 (edytowane) @Dekaos Dondi Łączenie się dobra ze złem taka mi się nasuwa refleksja związana z twoim wierszem.Ostatecznie jednak dobro w jakimś większym stopniu zwycięża pozdrawiam;) Edytowane 20 Października 2023 przez Monia (wyświetl historię edycji)
Alicja_Wysocka Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 Plastycznie i poetycznie :)
_M_arianna_ Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2023 (edytowane) @Dekaos Dondi "wplecione nuty kwartetu pór" wdzięcznie zabrzmiały Edytowane 21 Października 2023 przez Ma_rianna_ (wyświetl historię edycji)
Dekaos Dondi Opublikowano 22 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2023 @Monia ↔Dzięki:)↔Zaiste, taką można wysnuć refleksję. Że np: przeciwności wzmacniają:)↔Pozdrawiam:) @Alicja_Wysocka ↔Dzięki:)↔Zatem miło mi, że właśnie tak:)↔Pozdrawiam:) @Ma_rianna_ ↔Dzięki:)↔Skoro wdzięcznie, to nie zaprzeczam:)↔Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi