Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Starzec Opublikowano 19 Października 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 19 Października 2023 moje słowa twoje czyny lub odwrotnie wczoraj były dzisiaj flauta zagościła a właściwie czyja wina ? tego nie wiem jednym słowem może dwoma winnych nie ma więc przyczyna względna chyba jest optymizm slalom gestów miłość, smutek stos pretekstów spektrum drogi prosta, krzywa dobiegamy kto wygrywa? 9
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2023 Witam - fajny maraton - Pozdr.
Rafael Marius Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2023 @Starzec Niedawno był w mojej okolicy Maraton Warszawski. Oglądałem na 39 kilometrze. Jeden jechał nawet na wózku. Niesamowicie szybko ludzie biegają, Jak się widzi na żywo to zupełnie co innego. Ale tu nie o tym. Musiałem tą flautę w słowniku sprawdzić. A w związku to raczej nie o wygrywanie chodzi, ale o współpracę i harmonię i żeby wspólnie bieg ukończyć. W maratonie też widziałem pary trzymające się za ręce. Miły widok jak dla mnie. A do mety tylko 3 kilometry. 1
violetta Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2023 Różne są maratony, fotograficzne są fajne:)
Tectosmith Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 @Starzec Bardzo ładny wiersz. Pozdrawiam serdecznie :-)
poezja.tanczy Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 @Starzec Coś mi tu wygląda na wyścig z własnymi emocjami Miły wiersz, Pozdrawiam
W_ita_M. Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2023 @Starzec równowaga; żadna szala nie przeważyła (?)
Rekomendowane odpowiedzi