Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 15 Października 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Października 2023 Każdego dnia rodzimy się i umieramy w setkach tysięcy Lgniemy do Słodkiej kupy wiadomości Kto z kim dlaczego i po co Który lepszy Kogo wina Zamiast po prostu cieszyć się z życia 8
Wiechu J. K. Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Krzysica-czarno na białymNic dodać, nic ująć! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
tetu Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2023 Dokładnie. Puenta szczera do bólu. Pozdrówka. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 15 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szok i nie dowierzanie miło Cie widzieć w moich skromnych progach :) dziękuję za serduszko i komentarz @Wiesław J.K. dzięki wielkie miło widzieć starych znajomych :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2023 Wiadomości niemal wylącznie o nieszczęściach innych, stąd ta słodycz. Pozdrawiam 1
duszka Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2023 @Krzysica-czarno na białym Nie zapominajmy żyć :) Pozdrawiam 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2023 (edytowane) paskudzimy świadomość gównem czerpiąc wiedzę z rynsztoka mediów pod sufitem mamy nierówno bóg stworzony na nasze potrzeby :) Edytowane 16 Października 2023 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 16 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2023 @duszka to jest najważniejsze :) @Jacek_Suchowicz tak modelujemy Świat 1
Rafael Marius Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tam się cieszę dopóki, ktoś mi na instynkt samozachowawczy nie nadepnie. A to zdarza się rzadko. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2023 (edytowane) Powtórzę za koleżanką (viola arvensis): "ja się tam do polityki nie mieszam. Ja tylko spacerować i obserwować lubię. Polecam" (pisownia oryginalna), też polecam. A satyra dobra... Łukasz Jasiński Edytowane 14 Listopada 2023 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi