Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 13 Października 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Października 2023 być w środku życia przygotowana na wszystko - też śmierć tam jest blisko krzyżują się niezliczone kolory 8
poezja.tanczy Opublikowano 13 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2023 @duszka Pięknie I trzeba być czułym na wszystkie wzory Pozdrowienia najlepsze 1
andrew Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 @duszka Być to trochę mało, być człowiekiem, to bardzo trudne. Jesteś, myślisz. To piękne. Pozdrawiam serdecznie, Miłego dnia 1
GrumpyElf Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 @duszka W środku najlepiej :)
duszka Opublikowano 14 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Upiękniłeś tą myślą mój wiersz - dziękuję Ci i pozdrawiam :) W tym małym słowie kryje się wiele i ma nieskończoną głębię... Próbowałam jej dotknąć w wierszu. Dziękuję Ci za miłą odpowiedź i również serdecznie pozdrawiam :) ...bo najwięcej w nim życia :) Dziękuję! @Tectosmith@Monia@Dragaz Dziękuję Wam! :) Edytowane 14 Października 2023 przez duszka (wyświetl historię edycji) 3
Rafael Marius Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 @duszka Życie jest wieczne i zawsze nas zaskakuje, tak jak mnie dzisiaj. Miałem niemiłą przygodę. 1
duszka Opublikowano 14 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiedząc i godząc sie z tym, że życie zaskakuje, jest się do tego przygotowanym, czy na to otwartym - też na te niemiłe zasokoczenia... To chyba jeden z "objawów" duchowej dojrzałości. Dziekuję Ci i życzę dla wyrównania miłych zaskoczeń. :) 1
Rafael Marius Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję wzajemnie. 1
duszka Opublikowano 16 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2023 @Leszczym Dziękuję :) 1
duszka Opublikowano 18 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2023 @jaguar Dziękuję Ci :)
Rekomendowane odpowiedzi