iwonaroma Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2023 rano jestem rześka wieczorem zmęczona rano mam nadzieję wieczorem przygasam rano mnie rozpiera wieczorem się rozkładam rano żyję! wieczorem...? - gniję... kiedy złączy się rano z wieczorem będzie noc albo dzień zależy od kierunku który wybiorę 5
Rafael Marius Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2023 @iwonaroma Można pójść w kierunku optymizmu lub pesymizmu. Wiele tu zależy od nas, choć nie wszystko. Choćby to, że drogowskaz może być niepewny. 1
Marek.zak1 Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2023 Rano: trzeba wstać, k...m... Wieczór: idę spać, k...m...:) 1
staszeko Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2023 Właśnie wieczorem, kiedy mąż przychodzi z pracy, kobieta powinna mieć najwięcej pomysłów i energii. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
poezja.tanczy Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2023 @iwonaroma Takie połączenia bywają bolesne Lepiej zostawić I póki siła, się bawić :) 1
iwonaroma Opublikowano 6 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rafael Marius :) zgadza się. Czasem drogowskazy mylne :( Dzięki @Marek.zak1 :):) Stoicki determinizm ;) @staszeko :) właśnie! A nie takie fanaberie;) Dzięki @poezja.tanczy oj tak... :) dziękuję @Monia @Tectosmith :)) podziękowania 3
Rekomendowane odpowiedzi