Rafael Marius Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może ja też mam, kto wie, kto to czyta? Kiedyś jako dziecko bawiłem się klockami z kilkoma ministrami, poważnie. Jeden jeszcze żyje. Dam do mu przeczytania. Tytuł ministra zachowuje się przez całe życie. Nie mogę być gorszy. A jeszcze jeden euro poseł mi się przypomniał z tym puszczałem bańki mydlane na balkonie. Też mogę mu wysłać.
Somalija Opublikowano 24 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 @Rafael Marius Też mam takich znajomych... W końcu Ławrow, też jest poetą... Przeczytaj sobie to co napisał do mnie po wierszem ,,Miłość" znajdziesz go w tygodniówce Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i będziemy to obserwować, nie ma co się siłować z chłopakiem, bo .. Sam wiesz, każdego szkoda...
Rafael Marius Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 Ja trochę z nim pisałem po moimi wierszami. Sporo o nim wiem. Mamy pewne cechy wspólne. Szacunek do korzeni i dumę z własnych przodków. Podobnie do Powstania. Jesteśmy z tego samego miasta. Niepełnosprawni. Ja go lubię. Dobrze mi się z nim pisało. Jest szczery i otwarty. Trudno byłoby mi uwierzyć, że robi takie rzeczy. Gdyby mu zależało na popularności na tym forum, to by się inaczej zachowywał. Wydaje mi się, iż traktuje to tylko jako miejsce do publikacji, a czytelników ma z poza naszego kręgu. Z kolei różnimy się tym, że ja jestem ugodową i kompromisową osobą. Lubię harmonię zarówno między poszczególnymi jednostkami, jak i w całej grupie. Mam tak od przedszkola. Komentarze pod wierszem miłość czytałem już wcześniej, z wyjątkiem tego ostatniego, który wskazuje, iż może mieć czytelników zewnętrznych. Co mogłoby tłumaczyć zwiększone zainteresowanie. Jak rozumiem pogodziliście się?
Somalija Opublikowano 24 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 @Rafael Marius Ja do niego nic nie mam, zauważyłam jedyne, że wypełnia po brzegi tygodniówkę... W jakim stopniu jesteś niepełnosprawny, coś mi chyba umknęło...
Rafael Marius Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ruchowo na wózku. Czasem też gorzej słyszę, ale to od kręgosłupa szyjnego. I generalnie jestem schorowany. Musiałem kiedyś Ci pisać. Wszystkim o tym mówię. Niestety i nawet ja się nie załapałem z ostatnim wierszem, chociaż mam ponad 500 odsłon. Normalnie bym był z takim wynikiem. Zazwyczaj 350 wystarczało. Ale teraz za wysokie progi. Ale Ty już jesteś z tym wierszem. Zatem nie jest tak źle. Ja też opowiadam się za pluralizmem w tygodniówce. Precz z dyktaturą jednego użytkownika.
Somalija Opublikowano 24 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 @Rafael Marius Nie pisałeś mi, rozmawialiśmy o fotografii...
Rafael Marius Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 @Somalija Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro tak piszesz to na pewno tak jest. Jesteś młodsza to lepiej pamiętasz. Może faktycznie nie było okazji. Ale pisałem pewnie ze sto razy na forum. Choćby nawet tutaj wczoraj. https://poezja.org/forum/utwor/222277-ułamek/#comment-2453449 Tu nie ma niestety czegoś takiego jak profil, gdzie można by coś o sobie umieścić. Tam bym to napisał raz, a dobrze, żeby wszyscy wiedzieli.
Somalija Opublikowano 24 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 @Rafael Marius Nie czytam wszystkiego na forum, ledwo nadążam na odpisywanie znajomym... dużo piszesz i zawsze Viola jest obok, ona zawsze mi dogaduje, więc ,,zostawiłam jej wszystkich chłopaków" , ale coś szuka żeby nie znaleźć Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest profil, ale to chyba nie ma znaczenia i tak poruszamy się w internecie i strefie słów ....
violetta Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 @Somalija jeszcze Artis mnie nie poprosił na randkę:)
Somalija Opublikowano 25 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2023 (edytowane) @violetta Bo on szuka tej jedynej... i chyba lubi już jedną Anię... zresztą ostatnio nie mam z nim kontaktu, możliwe, że kogoś ma, jest przecież uroczy... Edytowane 25 Września 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Rafael Marius Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Liczy się proces nie wynik jego.
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 Duża liczba wyświetleń danego wiersza jest efektem wchodzenia na dany - wiersz - nie wiadomo po co, mała: świadczy o elitarności - komentarz jest całkowicie zgodny z treścią wiersza, jeśli chodzi o komentarze na mój temat, właściwie - plotki, to: wisi mi - kto wisi na latarni, a kto się o nią opiera. Łukasz Jasiński
Somalija Opublikowano 18 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2023 @Łukasz Jasiński Przeprosiłam już Pana. Wszystko sobie wyjaśniliśmy, więc nie widzę sensu wracać do tematu. Pozdrawiam A.
Rekomendowane odpowiedzi