Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 23 Września 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 (edytowane) Jurto otworzę mój wiersz tysiąc razy, jako niezalogowany. Pojutrze napiszę nowy i otworzę tysiąc pięćset. We wtorek biorę finał po dwóch tysiącach będę swoim najwspanialszym czytelnikiem. Komu, jak komu... Edytowane 23 Września 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 12
Rafael Marius Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 @Somalija Apetyt rośnie w miarę jedzenia. Chyba zauważyłaś pewną anomalię, podobnie jak ja. Szczególnie dzisiaj widoczne. Trochę przypomina aferę serduszkową z tą różnicą, że teraz stawką jest liczba wyświetleń.
Somalija Opublikowano 23 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 @Rafael Marius Ja już to dawno zauważyłam, ale mnie to nie ruszyło, bo ledwo nadążam z odpisywaniem na posty na forum lub priv. Niestety, kolega mnie rozdrażnił... wiesz jak jest, ze mną ciężko wygrać... Co porabiasz? Ja odpoczywam po tygodniu pracy, mam kropelkę cytrynówki i zeszyt z wierszami, zbieram myśli do kolejnego... 1
Bożena De-Tre Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 @Somalija Zdecydowanie blisko Ci już do domu.Pisz kochana Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ..tak ja Ty myślę
Somalija Opublikowano 23 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 @Bożena De-Tre Nie wiem co bierzesz, ale widzę daje kopa... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. POZDRAWIAM
Bożena De-Tre Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 @Somalija wiedziałam że tak napiszesz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pisz
Somalija Opublikowano 23 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 @Bożena De-Tre Nie wiedziałaś... i wybacz sama o tym zadecyduję... Dobrej nocy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Rafael Marius Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja zasadniczo też dawno. Potem było mniej, a teraz znowu się nasiliło. Choć ja to mam zawsze sporo wątpliwości, aż do pewnego momentu Na ten moment to właśnie piszę komentarze, jak zwykle wieczorkiem. Dzisiaj wiele wierszy mi się spodobało. 1
violetta Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 Łukasz taki Aniołek, z reszta nikt nie jest idealny:)
Somalija Opublikowano 23 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 @violetta Tak, jest aniołem, bo mężczyzna z niego żaden... proponuje darmowy seks, ale trzeba się dołożyć do opłat i śmieci, wozić go samochodem....
Corleone 11 Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 (edytowane) @Somalija Zaproponuję: - popraw "Jurto" na jutro", zarówno w tytule, jak i w pierwszym wersie; - w drugiej zwrotce: "który otworzę półtora tysiąca razy"; - w trzeciej "wezmę" zamiast "biorę"; odnosisz się do tego, co dopiero zrobisz, potrzebne jest więc użycie formy czasu przyszłego. Powtórzenie "razy" będzie do zaakceptowania, jako że Twój wiersz ma charakter wierszowanej prozy. Warto też zacząć zwrotki z małej litery. Podjęłaś istotny temat "serduszkomanii" - znakomity pomysł ^(*_*)^ . Wybacz, ale nie rozumiem znaczenia pointy... Serdeczne pozdrowienia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ^(*_*)^ . Edytowane 23 Września 2023 przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji)
Leszczym Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 @Somalija Umówmy się. Ja Twój pięcset ty mój pięćset i jesteśmy górą ;)))
Somalija Opublikowano 23 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 @Leszczym Ja wolę być na dole... Nie trzeba się tak namęczyć... Wszystkiego dobrego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Somalija Opublikowano 24 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 @Corleone 11 To nie wiersz, to wpis i protest przeciwko pewnej patologii, która spotyka nasze forum. Chłopak w 2 godziny zrobił 400 otworzę, a w następnej kolejne 150... 1
Corleone 11 Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 @Somalija Dobrze, rozumiem. Istotnie, takie działanie jako fałszujące prawdziwą ilość czytelniczych otwarć jest apożądane. Jednak uwagi pozostają aktualne. Dziękuje za odpowiedź. Serdeczne pozdrowienia i miłej Niedzieli ^(*_*)^ Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Tymczasem Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 Tak się zastanawiałam o co chodzi z tym otwieraniem i dopiero teraz dojrzałam i zajarzyłam... ja ślepota. Swoją drogą co to za radość sobie klaskać najgłośniej. Do tego regułki o własności intelektualnej-bo wszyscy przecież muszą respektować i prawa przestrzegać a samemu trochę cygaństwa! A co!!! Kto nam szlachetnie urodzonym folozofom zabroni ;)
Somalija Opublikowano 24 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 @Tymczasem hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , ja czasem trochę pogadam i wchodzę ze słabym wierszem do tygodniówki i wstydzę się, myślę sobie będę teraz tam wisieć... Dziękuję, wszystkiego dobrego
Arsis Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 @Somalija cześć, pamiętasz mnie jeszcze? Niemen śpiewał, "Czy mnie jeszcze pamiętasz"... Czy mnie jeszcze pamiętasz? Dowód na to mi daj Czy jak inne dziewczęta Baju baj, baju baj?
Somalija Opublikowano 24 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 @Arsis A myślisz, że jestem jak inne dziewczęta?
violetta Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 @Somalija no właśnie:) artis ja Ciebie pamiętam i czytam namiętnie:)
Rekomendowane odpowiedzi