Somalija Opublikowano 17 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2023 (edytowane) urodziłam syna z gwałtu ukochanego wcześniej wyczekaną córkę diablicę codziennie zdejmuje skalp chwila gdy zamienisz stringi na krem na ocierające się uda później odleżyny nie traćmy się stapiaj w kropelkach nocy twojego ciepła po różowe zaczarowanie Edytowane 18 Września 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 5
poezja.tanczy Opublikowano 17 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2023 @Somalija Potrafisz tworzyć tajemnice Podane wprost są skutecznie wypierane przez umysł Pozdrowienia :)
violetta Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 dzieci owszem dobrze urodzić, ale dlaczego syna z gwałtu? 1
Somalija Opublikowano 18 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W małżeństwach też rodzą się dzieci z gwałtów... to temat stary jak świat. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma tu tajemnicy, poprostu życie i tyle. Pozdrawiam 1
Somalija Opublikowano 18 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 @violetta Opowiadaj dalej o tym, co byś zjadła panieneczko, bez doświadczeń życia... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rafael Marius Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Starość nie radość zarówno dla kobiet jak i mężczyzn. Dobrze, gdy ktoś ma opiekę w domu i nie musi iść do DPSu. Ale jak córka niedobra to może być trudno o nią. Płatna opiekunka to nie to, co kochająca rodzina.
Somalija Opublikowano 18 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 @Rafael Marius Ja mojej córce powiedziałam, że jeśli mnie wykończy swoim bezczelnym zachowaniem, to zostanie rodziną zastępcza dla brata i wejdzie w życie z balastem... przestraszyła się... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , co poradzisz ...
Bożena De-Tre Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 @violetta Oooo to ja od Was uciekam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Broń Boże Panie przed kłamstwem i obelgą..zjedmybsuchy chleb ale swój i popijmy wodą choćby żródlaną.Dajmy tyle ile sami chcemy dostać ..tylko ja dostawać nie chce ponprostuViola pozdrawiam Świadomie miło @Bożena De-Tre Po prostu myślmy i piszmy.
Rafael Marius Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawe na jak długo? A z nastolatkami czasem trudno się dogadać. Znaleźć wspólny język. Nawiązać nić porozumienia. Kiedyś pracowałem z tak zwaną trudną młodzieżą. Z żeńską było mi dużo łatwiej. Pewnie Tobie będzie z synem prościej, gdy wejdzie w ten wiek. Czego Ci życzę. Edytowane 18 Września 2023 przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 @Bożena De-Tre każdy ma swoją filozofię, mnie to koło nosa, a podawanie wszystko na tacy tez jest nie fer, zarabiasz spore pieniądze i masz kogoś utrzymywać. Jestem ponad waszym rozumowaniem.
Bożena De-Tre Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 @violetta Nooo właśnie to napisałam . @Bożena De-Tre Nie jestem Marią Magdaleną ani Janosikiem.Pomadto darmocha uważam rozleniwia a lenistwo (ztego co mi wiadomo) grzech piekielny..tak jak i pycha.O Świadomości ludzkiej jakoś mało..
violetta Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 @Bożena De-Tre Tkwić w waszych problemach, to widzę ludobójstwo. Wypisuję się z tego, mam marzenia:)
Somalija Opublikowano 18 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 @Bożena De-Tre Jeśli lubisz się napić wieczorem lub bierzesz jakich delik, to nie siadaj do komentarzy wierszy, bo mylisz wątki i robisz bałagan... Dobrego wieczoru Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Bożena De-Tre Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 @Somalija Dobrze że czuwasz….niestety nie piję.Dobrej nocy. @Bożena De-Tre Poczułabym jak to jest być pod linijke.Taki inny ale akuratny.Złośliwy ale rozumny…to musi być piękne Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Bożena De-Tre Sprawdze jeszcze „delikt”…zdecydowanie obcy wyraz a ładny-:)Napisz o tym wiersz-:)
violetta Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 @Somalija upić się można delikatnym, pięknym życiem i niepotrzebny dodatek ten delikt.
Bożena De-Tre Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 @Bożena De-Tre Delikt.Przestępstwo przeciw prawu…nic już z tego co napisałaś nie zrozumiałam…za wysokie Progi.Dobranoc @violetta Samo pojęcie ciekawe i na różnych poziomach funkcjonowało i nadal jest używane…czegoś się dowiaduje i to jest akurat miłe.
Somalija Opublikowano 18 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 @violetta Nic nigdy nie brałam... ale tlenu i światła nigdy nie odmówię...
violetta Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 @Somalija dobrze jak coś nam służy, a nie przeciwnie:)
Rekomendowane odpowiedzi