Ten utwór został doceniony przez użytkowników. FaLcorN Opublikowano 3 Września 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Września 2023 Chcę kochać - po prostu: jak morze brzeg jak ocean głębie jak zmęczenie sen Chcę kochać - po prostu: radość nieść i treść wartością dodaną być oddychać prawdą po prostu żyć! Lepszym dla innych: bez chceń ich profitów dla zwierząt opieką i dzieci BYĆ i nie robić z siebie MITU 8
duszka Opublikowano 3 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2023 (edytowane) @FaLCorneL Tak miłość, ta szeroko rozumiana i właściwie odczuwana jest oczywista i nam przeznaczona... Mam takie chwile, w których tak czuję. Są proste i jednocześnie cudowne :) Zdecydowany wiersz, pełen energii. Pozdrawiam :) Edytowane 3 Września 2023 przez duszka (wyświetl historię edycji) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 3 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2023 @FaLCorneL Po prostu, podoba się! :) 1
FaLcorN Opublikowano 4 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 @duszka @Wiesław J.K. miło mi, po prostu, dziękuję 2
Marek.zak1 Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 Prosty przekaz nieprostego założenia. Pozdrawiam 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 Witam - godna postawa - Pozdr. 1
Rafael Marius Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 @FaLCorneL Ja również mam takie pragnienia... w trakcie realizacji w bliżej nieokreślonym terminie. 1
Bożena De-Tre Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 @FaLCorneL Warto się zastanawiać żeby na końcu stwierdzić że nie warto było?Ale jak ktoś chce to dlaczego nie?Ładnie. 1
FaLcorN Opublikowano 4 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 (edytowane) @Bożena De-Tre rzeka przebija własne meandry, człowiek też -- pozdrawiam :-) @Rafael Marius pragnę bo jestem -- pozdrawiam Edytowane 4 Września 2023 przez FaLCorneL (wyświetl historię edycji) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 @FaLCorneL Mesndry umysłu ..ludzkiej wiary i determinacji czasami figlem ten skomplikowany proces kończą… to nie koryto rzeki tylko pętle ..szczyty i doliny..warto pamiętać.Wiersz ok
FaLcorN Opublikowano 4 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 (edytowane) @Bożena De-Tre czy "tango na sinusoidach" bardziej oddaje twój zamysł? mi: rzeka i meandry aż za bardzo się kojarzą z otaczającą złożonością i labiryntem - wyborów i dni Ps. ja b. lubię geografię :D taki mapozaur ze mnie - odkąd pamiętam bardziej pozdrawiam :-) Edytowane 4 Września 2023 przez FaLCorneL (wyświetl historię edycji)
Bożena De-Tre Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 @FaLCorneL Z Nowym Rokiem Szkolnym 5….minus 4 ok?Fajnie zdobywać lądy zapewne..ja przyziemna istota żem-:)Ładnie..pozdrawiam
FaLcorN Opublikowano 4 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 (edytowane) @Bożena De-Tre "Warto pisać by zobaczyć co się kryje za zasłoną bo pisanie jest jak spowiedź by móc pójść już inną drogą" oceny? nieistotne :P Edytowane 4 Września 2023 przez FaLCorneL (wyświetl historię edycji)
Bożena De-Tre Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 @FaLCorneL Nabiercie ducha i podnieście głowy .Ale kark po czasie boli-:)
FaLcorN Opublikowano 4 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 @Bożena De-Tre mimo karko-bólu warto :P
Bożena De-Tre Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 @FaLCorneL Pustke bełkotem zapełnić Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. …ech żartowałam..piiiisz…my-:)
viola arvensis Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2023 @FaLCorneL najpiękniejsza zachciewanka jaka mogła zaistnieć ;) Pięknie, brawo ! 1
Rekomendowane odpowiedzi