Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Poet Ka   Poe.   Twój komentarz.   Twój wiersz.   biorę to jako pochwałę formy i nieufność wobec materii .   uczciwy układ. mnie ciekawiło właśnie, czy rykowisko udźwignie język, który zwykle rezerwujemy dla "wyższych spraw”.   dzięki za Twój głos     ale nie byłbym sobą jakbym te Twoje " rykowiska" zostawił bez nasycenie ich treścią.   nie, nie biologiczną - statystyczną.   z analiz instytutu Kinseya wynika, że:   każdego dnia na świecie odbywa się średnio od 100 do 120 milionów stosunków seksualnych.   na godzinę: około 4,5 miliona zbliżeń.   na minutę  około 75 tysięcy.   na sekundę   ---  w każdej sekundzie około 1200 do 1300 par na Ziemi właśnie zaczyna lub odbywa stosunek ,,,!!!   rykowiska ?   no może:))))        
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

tylko, że o tym nic nie wiem,  bo chyba za dobrze spałam może przez tę chwileńkę noc się zrobiła zbyt śmiała   więc nic na to nie poradzę już nie pilnuję dorosłych odpowiedzialne za siebie wniosek zostawiam tu prosty   nie ważne z kim zasnął mój wiersz ważne by dzieci nie było a jeśli będą to znaczy pierścionek, ślub - bo to miłość.    Dzięki Jacku :)  
    • @hehehehe Uszczypnąć czy uszczypać oto jest pytanie ? Bralczyk lub Jan Miodek odpowie nam na nie Ta myśl mnie nurtuje Nie usnę, bo czuję  Że wszystko jest dobrze jeśli się rymuje.  
    • @Jacek_Suchowicz gorąco i z humorem!
    • @Poet Ka Gdyby było, zawsze jest urozmaicone. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...