Deonix_ Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2023 w perfum flakonie mgielnie się odbija purpurowa kreska zorzy malinowych zmierzch różanozłoty zapada się w kryształ by go mógł pochłonąć cienia czarny onyks perłowe obłoki już na niebie zgasły szafirowy pigment rozlał się dokoła piersi wolno muska różany hydrolat a ja patrzę w pustki śnieżnobiały ekran i nie wiem kogo w jakiej sprawie wołam 4
Rafael Marius Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach ta mistyczna niepewność, źródło inspiracji, nieuchronnie wypełniających ekran, tak jak natura, która nie znosi próżni.
Deonix_ Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2023 @Rafael Marius No tak, natura nie znosi, człowiek czasem też nie :) Dziękuję za zajrzenie :)) Deo :) 1
Rafael Marius Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Udziałem człowieka jest natura ludzka zatem płyniemy tym samym oceanem wraz ze wszystkim co istnieje. Inaczej by nas zassało, gdzieś w niebyt, który żyje przecież tylko w koncepcjach filozofów. 1
Deonix_ Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2023 @Dobry, Zły i Brzydki Dziękuję pięknie :)))))))))) 1
iwonaroma Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Dobrze, że śnieżnobiały a nie czarny, bo istnieje nadzieja na kolory :) Zresztą, Ty kolory widzisz i opisujesz doskonale Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Deonix_ Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) @iwonaroma Taa, jeśli musi być pusto, to niech chociaż widno ;) Dziękuję pięknie za czytanie i komentarz :))) Deo Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez Deonix_ (wyświetl historię edycji) 1
iwonaroma Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaka pozytywna konkluzja :)
Deonix_ Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2023 @iwonaroma :) @Leszczym Dziękuję ! :))))))))))))))))))
Rekomendowane odpowiedzi