Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylvia Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2023 słyszałam odrzutowce przerywające sen letnie szaleństwo na błękicie nieba - drony niepokojące, mewy wschodzące miłostki lekko westchnęłam lipiec gęstnieje... w dusznych pływach zrzucamy ostatni pył odkrywając nagie dusze kobiety w bikini jak katiusze, szczęśliwe ... wszystko spływa 8
Rafael Marius Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podobne klimaty jak i w moim dzisiejszym wierszu. Ja odczytuję, że rzecz szumi morzem o nagości i otwartości na drugiego człowieka i wrażenia. A alert jest po to by się obudzić ze snu. Zajrzyj też proszę do mnie. https://poezja.org/forum/utwor/221229-bez-osłonek/#comment-2445860
duszka Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2023 @Sennek Niepokój i szczęście potrafią istnieć naprzemiennie.., a chwilowo nawet równolegle.. Moze dlatego przeżywamy :) Głęboki, zmysłowy wiersz. Pozdrawiam.
Sylvia Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @poranki Dziękuję, taki był zamysł :) @Rafael Marius @sowa @duszka @iwonaroma Dziękuję za słowo, pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi