FaLcorN Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2023 (edytowane) I "Wyścig" trwa w nim i ja jeszcze czuły jeszcze młody Świat by nas dźwignąć Ziemia by nas mościć wybór ma tylko jeden: to usuwanie gości I choć robi to czas to ważny jest każdy dzień i odkryjesz w tym sens gdy zrozumiesz tu cel II dobro wraca - to wiem i jak bumerang wraca zło burzy się w człowieku krew bo jak wszystko objąć w dłoń? uzależnieni od chceń otumanieni od żądz przez co gnije w nas tlen i dna dosięga toń III Pozostaje nam trwać gdy będzie wiać i rwać i pozostaje nam chcieć Światełko na maszcie mieć Edytowane 30 Lipca 2023 przez FaLCorneL (wyświetl historię edycji) 5
iwonaroma Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2023 Oj tak, bez światełka podróż nieudana. 1
FaLcorN Opublikowano 31 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2023 @iwonaroma "Wierzę (...) w światełko na mierzei, co drogę wskaże we mgle" W. Młynarski pozdrawiam 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2023 Witam - podoba się - Pozdr. 1
FaLcorN Opublikowano 31 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2023 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar mi nie powinno by dalej "rosło" Dziękuję&Pozdrawiam Edytowane 31 Lipca 2023 przez FaLCorneL (wyświetl historię edycji)
Rafael Marius Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2023 @FaLCorneL Generalnie to się ze wszystkim zgadzam oprócz tego: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może w Twoim życiu wraca w moim na pewno nie.
FaLcorN Opublikowano 31 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2023 @Rafael Marius może narazie mam farta, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi