Somalija Opublikowano 19 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2023 @Wiesław J.K. Wszyscy mieszkamy na wschodzie... Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Arsis Na piosenkę, jest zawsze czas... Tylko muszę się uszczypnąć, czy mi się to przypadkiem nie śni...bo już myślałam, że mój znajomy zapomniał o swojej ulubionej koleżance Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Somalija masz drugą... to w ramach szczypania...
Somalija Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Arsis Dziękuję Włodzimierzu, jesteś bardzo miły Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , co porabiasz w ten piękny niedzielny dzień?
Arsis Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Somalija próbuję ogarnąć chałupę, bo zarosłem, a czy piękny? raczej ponury...
Somalija Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Arsis Ja nic nie robię, odpoczywam... za gorąco na pracę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Arsis Włodek, jesteś w bardzo dobrym czasie, jeśli chodzi o życie, tylko zapominasz o tym... niepotrzebnie się okopujesz... 1
Somalija Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Arsis Pewnie, że chcę, ale pod warunkiem, że się trochę rozchmurzysz, ja słucham tylko muzyki do treningu, wiesz jak to wycina mózg...
Arsis Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Somalija a tam chcesz, ale masz...
Somalija Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Arsis No, chcę żebyś się uśmiechnął... Nie udawał już smutasa, bo nie samym smutkiem człowiek żyje, czasami trzeba zmienić nastrój... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ; Dziękuję za piosenki
Arsis Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Somalija mój nastrój? tu masz odpowiedź...
Somalija Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Arsis hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , ale mnie chcesz okłamać, mężczyzna siedzi na deszczu a włosy ma suche... Też czasem na noc słucham muzyki relaksacyjnej... kiedyś wybrałam odgłosy deszczu w leśnej chacie i bardzo się przestraszyłam, aż mnie gardło rozbolało...
Somalija Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Arsis Ten ma, Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... Ja czasem słucham odgłosów deszczu, ale o szyby, lub o blaszany dach, ponieważ taki był w moim domu rodzinnym i przenoszę się mentalnie do wieku kiedy miałam 12 lat, wtedy byłam szczęśliwa
Arsis Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Somalija byłaś szczęśliwa, czyli teraz nie jesteś, a mnie każesz się śmiać...
Somalija Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 @Arsis Jestem... ale muszę o to dbać, a wtedy poprostu byłam...
Corleone 11 Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2023 (edytowane) @Somalija Brat przyłącza się do grona czytelników Twojej "wilkowni". Jako ten, który "jest ze wschodu" - rodzinnie mam korzenie ormiańsko-gruzińsko-litewskie, a nazwisko rosyjskie. Chociaż, jeśliby wziąć pod uwagę poprzednie wcielenia, to "jakoś blisko mi" do Zachodu: do Brazylii i wcześniej do Portugalii. Z Przyjemnością przeczytałem Twoją ciekawą refleksję ^(*_*)^ , zawartą w Bardzo Udanym Wierszu ^(*_*)^ . Serdecznie Cię pozdrawiam ^(*_*)^ . @Rolek Tomasz Kosiński napisał przeciekawą książkę pod tytułem "Rodowód Słowian" - Bellona, Warszawa 2017. Polecam każdemu zainteresowanemu tą tematyką. Serdeczne pozdrowienia ^(*_*)^ . Edytowane 24 Lipca 2023 przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi