Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2023 (edytowane) Moja wizja świata jest prosta jak drut za każdym zakrętem widać prawdy próg Moja wizja świata to ciągły uśmiech pośród smutku i łez na kamieniu mech Moja wizja świata to drogi do radości pełne drogowskazów w stronę miłości Moja wizja świata to narodziny i śmierć łąka pełna kwiatów to miasto i wieś Moje świata widzenie to nie komplikacja tylko poranne mgły oraz spełnień stacja Edytowane 7 Lipca 2023 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 6
duszka Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2023 @Waldemar_Talar_Talar Pięknie, budująco :) Tylko ten "brak smutku i łez" mnie zastanawia... Mi pasowałby lepiej np.: "pośród smutku i łez", bo nie są one dla mnie czymś złym. Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - masz racje - dziękuje za podpowiedz - poprawiłem czyli jest jaśniej - Pozdr.podziękowaniem. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2023 @Leszczym - @Rafael Marius - dziękuje serdecznie -
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2023 czy to Ty Waldemarze czy nie Ty? Rymy u Ciebie co się stało - może choroba, ale jak już chorujesz na rymy, to składaj je konsekwentnie np same męskie albo żeńskie. Serducho za same rymy! :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dziękuje za serduszko - to ja ale z dawnych lat - kiedyś zdarzały się rymowane - dzięki że zajrzałeś - Pozdr. @Natuskaa - pięknie dziękuje za serce -
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2023 @Tectosmith - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi