iwonaroma Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 czasem myślałam że piszę za dużo lecz gdzież mi do choćby tysiąca wierszy napisać wiersz a namalować obraz to duża różnica czasowa i nakładu środków na szczęście znaczeniowo żadna a liczba? to tylko liczba 6
Marek.zak1 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 Pisanie to zrzucanie z siebie jakiegoś ciężaru, który się nosi, więc warto. Pozdrawiam. 1
poezja.tanczy Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z malarstwem jest tak samo sztuka to sztuka Dusza na talerzu A forma, gdzie do niej podchodzisz, zwierzu :) @iwonaroma Lubię wieczorem posłuchać co masz do powiedzenia :) 3
Asia Rukmini Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 Racja, sama trochę rysuje i to chyba kwestia wprawy. W tej sytuacji czas jest względny ;) pozdrawiam serdecznie :) 2
duszka Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 @iwonaroma Tak, liczba to tylko liczba... Ale zauwazyłam, że na napisanie wiersza mam przeznaczony (nie przeze mnie) pewnien określony czas. Jesli go przekroczę, wiem, że wiersz zamiast dalej pisać, czy ulepszać - zniekształcam. Wtedy muszę ustąpić. Pobudzasz do głębszych myśli i rozpoznań :) Pozdrawiam :) 1
iwonaroma Opublikowano 1 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Potrafisz Marku wesprzeć. Dzięki, również pozdrawiam. Miło mi:) dziękuję :) Tak to z tym czasem jest :) Dziękuję i również serdecznie pozdrawiam:) Ja czasem zbyt szybko wklejam i po czasie widzę, że mogło być lepiej a nawet inaczej :) Ale masz rację, zbyt długie i żmudne cyzelowanie niszczy efekt :( (nie mówiąc o tym, że chyba niszczy też przyjemność z pisania... Najlepiej słuchać Głosu :) Dziękuję i również pozdrawiam 2
iwonaroma Opublikowano 1 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 @Rafael Marius @Klip :)) Dziękuję 1
Rekomendowane odpowiedzi