Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 To nie magia ani czary ich dokonuje To miłość swą potęgą cuda czyni Cuda które leczą bolące nas rany 4
poezja.tanczy Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 Można patrzeć na świat przez czarne okulary Ja, tak jak Ty, patrzę bez szkieł Bez zniekształceń I widać co ważne Plu+++siki
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - zgadza się - trzeba widzieć to co ważne - Pozdr. @Asia Rukmini - dziękuje - Edytowane 1 Lipca 2023 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
duszka Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 @Waldemar_Talar_Talar Odrzucenie magii na rzecz miłości... To mi się podoba :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - cieszy mnie twoje podobanie jest miłe - Pozdr.wieczorowo. @Rafael Marius - dzięki -
Rekomendowane odpowiedzi