Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 30 Czerwca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 nie umierają bo gdy się cofnę pogłębiam i rozszerzam czas rozdrobnionymi wspomieniami i nigdzie nie znajduję końca 11
corival Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 @duszka Twój własny wszechświat wspomnień najwyraźniej się rozszerza. Wszechświaty już tak mają... Z wielkim upodobaniem pozdrawiam :) 2
Stary_Kredens Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 "Nie wszystek umrę..." Kredens pozdrawia 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 Witam - czasem warto się cofnąć - podoba się twój wiersz - Pozdr.wakacyjnie. 1
Monia Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 Warto czasem powspominać te lepsze rzeczy w swoim życiu pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
poezja.tanczy Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 Ciągłość To nie urojenie Plu+++siki 1
Rafael Marius Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można by to tak sobie wyobrazić. 1
Dared Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 @duszka Miło mi, jednak troszkę wymuszasz, w dobrym tego słowa znaczeniu
Jacek_Suchowicz Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 myśl przednia a gdy się głębiej tak zastanowić to tak naprawdę nic nie umiera żyje w umysłach by przyszłość tworzyć i wszystkie czasy ze sobą zwiera jest jak Mobiusa - wstęga bez końca przez tysiąclecia ciągnie swój wątek przekornie spytam patrząc w blask słońca jakiej przyszłości damy początek :) 1
duszka Opublikowano 1 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękna interpretacja.., sprawia mi radość :) Dziękuję. Własnie :) Gdy doświadczam, że śmierć nie uśmierca do końca, bo zostawia we mnie żywy ślad danej osoby, to wtedy łagodnieje mój smutek i pojawia się wewnętrzny pokój. Pozdrawiam Cię również :) Warto - żeby przezyć (utrwalić ) to, co było, jeszcze pełniej i dogłębniej, a może nawet prawdziwiej... Pozdrawiam Cie lipcowo :) Na pewno. Ale myslę, że i te trudne są często tego warte. Dziękuję i pozdrawiam :) Zaczynam coraz bardziej w to wierzyć. :) Dziekuję! Wyobraźnia może tylko nas nieco zbliżyć do tej wielkiej tajemnicy... Dziękuję :) 4
duszka Opublikowano 1 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 @Dared O tym "wymuszaniu" tez ostatnio rozmyślałam - że w wierszach często (odważnie) formułujemy już to, do czego jeszcze zmierzamy lub co przewidujemy... Ale wydaje mi się, że ma to sens :) Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nie tylko brzmi jak dar czy zdolność, ale też jak odpowiedzialność i zobowiązanie wobec przyszłości... Przemawia do mnie :) Dziękuję! @Asia Rukmini@iwonaroma@lena2_@Sylwester_Lasota Dziękuję Wam i pozdrawiam! :) 1
Rekomendowane odpowiedzi