izabela799 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 W cudownej sielskiej krainie gdzie życie wolno się toczy zatrzymam się tam na chwilę w wędrówce swojej odpocząć. W cichym lesie chatka stoi w progi każdego zaprasza jeśli wrażeń się nie boisz zajrzyj tam lecz uważaj. Z oddali aromat kawy przyciąga do tego miejsca mieszając się z zapachami obok kwiecistych kobierców. One kuszą kolorami wzorzyste dywany tworzą bukiet piękny uzbieramy niech zdobi swoją urodą. Zwierzęta mile widziane do posesji podchodzące właśnie przed chwilą ujrzałam kilka saren i zająca. Panuje tutaj harmonia wszystko się zawsze układa zamykam się w jej ramionach złe chwile na bok odkładam. Wieczorem cudowny koncert mi ptaszki zafundowały i w blasku księżyca ostrym dołączyły do nich żaby. Choć trwało to tylko chwilę na zawsze ślad zostawiło będę wspominać najmilej a serce będzie tęskniło. 6
Stary_Kredens Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 Dobra bajka nie jest zła, szkoda ze tylko chwilę trwa Kredens pozdrawia
corival Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 @izabela799 Rzeczywiście piękna, sielankowa chwila. W firmie są lekkie potknięcia, ale ogólnie wiersz i tak mi się podoba, choćby za klimat. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 Witam - urocze pisanie - Pozdr.zadowoleniem.
Rekomendowane odpowiedzi